Connery

USA Reloaded 2006 #6

Dag 2 i Vegas og videre til San Fran.

I dag ville en ældre kvinde lægge an på mig. Jeg vidste det bare ikke endnu.
USA Reloaded 2006 #6
Vi vågnede og var alle præget af tømmermænd. De andre, der var gået ind på Tao, havde haft en god aften, idet Paris Hilton var kommet forbi. Det viste sig dog, at de faktisk ikke havde set hende. Men bare at kunne sige, at man har været på klub med Paris, var åbenbart nok for dem.

Vi lagde os alle ned ved pølen for at slikke lidt sol og pleje hovederne. Efter et stykke tid tog vi ind til centrum, hvor Niklas og jeg satte os ved et blackjack bord og først stoppede adskillige timer senere, da jeg var blevet småstiv af de gratis drinks og i øvrigt vundet det tilbage, som jeg havde tabt den forrige aften. God start på dagen, og den blev endda endnu bedre, da jeg stødte på Doyle Brunson - verdens største pokerspiller til dato - og fik et lille snapshot på mobilen.

Om aftenen var der gensyn med efter min mening den fedeste natklub i verden - Pure på Cesars Palace. Køen var ligesom sidste år abnorm, så det tog ufattelig lang tid, inden vi kom ind. Da vi endelig kom ind, var gensynsglæden enorm. Den fedeste natklub i to etager med en kæmpe terrasse og smukke mennesker - OS!

Der skete det pludselig, at jeg fik øjenkontakt med en ældre dame. Jeg smilte høfligt, og hun smilte igen, og så tænkte jeg ikke nærmere over det. Men pludselig stod hun ved siden af mig. Jeg smilte igen, og hun sagde: "Wow what a cute smile". Jeg takkede og prøvede at færdiggøre den sms, jeg var i gang med. Hun spurgte, hvem jeg skrev til, og jeg svarede, at det var til min kæreste.
ANNONCE
USA Reloaded 2006 #6
Det blev hun helt vild af. Pludselig mærkede jeg hænder på mave, røv og hvor de ellers kunne få fat. Hun spurgte, hvor gammel jeg var, og jeg svarede. Tænkte at man ligeså godt kunne være fræk og spørge, hvor gammel hun var, selvom jeg godt kunne se, at hun havde været et par gange rundt om blokken. Hun tøvede lidt men svarede så:

"I'm 37, but this is all made", (sagt mens hun peger på sin krop, som var yderst velformet med nogle unaturligt flotte bryster.

Nå da, tænkte jeg. Det var da rart med opmærksomheden, og man måtte da sige, at hun var ærlig, hvilket man kun kunne tage hatten af for. Pludselig lagde jeg dog mærke til, at der stod en meget grim fyr på ca. 50 år bag ved hende. Han så ikke glad ud.

Jeg spurgte, hvem det var og fik at vide, at det var hendes mand/kæreste, men det stoppede hende ikke. Hun skulle røre ungt kød, men når man har set mig, så kan man jo ikke andet end at forstå hende. En kort årgang troede jeg faktisk, at de prøvede at få mig med i en trekant, men til sidst kunne jeg se, at manden ikke var helt tilfreds med, at hans kone stod og ragede på en yngre europæer. Han fik nok og trak hende med hjem, men på vej væk fik hun lige taget mig på pikken og sendt et flyvekys.

Min teori er, at han har masser af penge og har betalt for hendes operationer. Hun er derfor gældsat, men keder sig ad helvede til, så hun prøver at lave så meget ravage som muligt. En frisk ældre dame må man sige!

Da tiden var kommet til at gå hjem, fulgtes jeg med Niklas og Phillip i en taxa. Vi satte os ind, og 2 sekunder efter var vi faldet i søvn. Det skulle vi aldrig have gjort, for taxamanden så sit snit til at køre en mega omvej, så da vi endelig vågnede, var prisen dobbelt så dyr, som den burde have været. Der var desværre ikke så meget at gøre andet end at hoste op med pengene og så ellers smutte ind på grøn stue, hvor vi skulle sove.

Om morgenen vågnede vi som sidste morgen i et væld af mennesker, der sov på kryds og tværs. Vi fik pakket vores ting, og så kørte Phillip, Niklas og jeg mod San Francisco, hvor vi skulle se Oakland Raiders mod Arizona Cardinals. På papiret en skodkamp, men det ville være første gang, jeg så NFL live, så det gjorde ikke så meget.

Køreturen var lang og hård, og var det ikke for den abnorme mængde Mountain Dew (sodavand) og plat humor, så havde vi aldrig klaret den. Undervejs stødte vi på et meget mærkeligt syn. Pludselig begyndte der at lugte af ko, og da vi kiggede til højre, så vi hvorfor. Så langt øjet rækkede, stod der køer side om side. De stod helt tæt og vores bud lå på et sted mellem 200.000 og 300.000 samlet lige der for næserne af os. Spændende! Eller...

Vi kom næsten hele vejen til Oakland, men besluttede os for at holde ind på et motel og få noget søvn. Det første værelse vi fik, var fint indtil Niklas lagde en arm i toilettet, og det så ikke ville skylle ud. Natportieren så meget utilfreds ud, da han kom og skulle give os et nyt værelse og derefter ind på det gamle og grave i lort. Vi storgrinede.

Aftenen sluttede med, at jeg blankede de to gutter af i poker, og derefter faldt vi i søvn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce