Connery

USA Reloaded 2006 #1

Tilbage til Guds eget land

Mere end et år er gået, siden Jakob og jeg rejste rundt og sled U.S.A.s veje og piger ned. Nu vendte jeg tilbage!
USA Reloaded 2006 #1
Jakob er siden vores tur i 2005 flyttet et semester til Los Angeles for at studere på University of Southern California (herefter USC), og derfor mente jeg, at en god ven påtager sig den hårde opgave at besøge ham derovre.

Turen ville naturligvis ikke have samme udgangspunkt som sidste år, hvor der stod kampsnavning (med tøser altså) og road trip på programmet. Jeg havde nemlig fundet kæreste i mellemtiden, som i øvrigt var enormt glad for at sende mig afsted efter, at hun havde læst mine forrige artikler, hvor hun mente det fremgik, at Jakob og jeg havde være meget damefokuseret.

Vrøvl, forsikrede jeg hende om og pakkede sydfrygterne. Jeg skulle flyve med Delta Airlines, og det første der sker, da jeg møder op i lufthavnen er at blive udsat for den spanske inkvistion. Hvem har pakket denne taske? Er der nogle der har set dig pakke? Medbringer du en bombe, som du har tænkt dig at detonere ombord på flyet? Dette var blot nogle af de dejlige spørgsmål, jeg blev udsat for.

Efter jeg havde svaret ja til det hele og efterfølgende blevet lagt i benlås, fik jeg endelig lov til at komme hen til check-in skranken. Her fik jeg at vide, at flyet var blevet overbooket, og jeg nåede lige at drømme om at jeg blev opgraderet til business, inden det rigtige tilbud blev afgivet.

Jeg kunne få 1000 $ og en hotelovernatning, og så flyve dagen efter. Umiddelbart et tilbud jeg gerne ville tage imod, men de kunne fortælle, at de 1000 $ var såkaldte Deltadollars, som skulle bruges på en anden Delta flyrute inden for 6 måneder. Da jeg ikke vidste, om jeg ville komme ud og rejse inden for den tid og ikke rigtig gad vente en dag med at flyve, så afslog jeg tilbuddet og gik mod gaten. 

Jeg vil spare jeg for detaljerne om, hvordan kabinepersonalet ikke havde styr på en skid, og hvordan man skulle betale 30 kr. for en øl. Jeg er stadig rasende. Jeg vil heller ikke fortælle jer om de dejlige 5½ time, jeg havde i Atlanta lufthavn. Jeg vil derimod bare fortælle jer om, da jeg landede i Los Angeles lufthavn. Det var sgu en fornøjelse at se Jakob igen. En pissegod ven, som jeg virkelig fandt ud af, at jeg savnede at have derhjemme.
ANNONCE
USA Reloaded 2006 #1
Efter nærmest 24 timer i luften burde man jo gå i seng, således at man kunne få jetlagen ud af kroppen og være frisk til dagen efter. Men jeg er ikke "man". Derfor tog vi direkte i byen, hvor jeg fik hilst på en masse andre udvekslingsstuderende og fik kævlet en masse pilsnere. Da vi skulle hjem kørte en Ferrari og en Lamborghini op til kantstenen. De viste sig ikke at være vores, så vi måtte i stedet praje en taxa.

Da vi kom tilbage til Jakobs lejlighed (som han i øvrigt delte med Michael, en anden af mine venner, samt to 'nesere), faldt jeg om på det, der skulle være min seng den næste uge - to sofapuder. Jeg blev dog hurtigt vækket af Michael der kampbrækkede sig - for åben dør. Meget utiltalende! Se billedet for snapshot af hvordan man ser ud, efter man har kastet lidt alkohol op.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce