Connery

USA 2005 - Prolog

Således begyndte det hele...

Som enhver anden god historie, så starter denne med en prolog. En slags reklame eller forret, der skal gøre jer helt fugtige i fugen for at høre nærmere om denne episke rejse, der højst sandsynligt vil blive filmatiseret inde for den nærmeste fremtid.

Jeg startede på Handelshøjskolen i København for et år siden. Der blev jeg så venner med Jacob. Vi konkurrerede om, hvem der kunne drikke flest bajere på rusturen, hvem der kunne spise flest æg på tid osv. Der var ikke gået meget mere end et par måneder, da vi en aften sad hos Jacob og fik nogle stille bajere.

Vi snakkede om alle de rejseoplevelser vi begge allerede havde haft. Jeg har været på jordomrejse og har derudover været 7 måneder i Australien som dykkerguide mv. Jacob har været guide på Mallorca i 7 måneder og har også rejst mange andre steder. Jeg fik sagt, at jeg altid godt har kunne tænke mig at tage til USA og køre tværs over landet.

Jacob kiggede på mig, som havde jeg stjålet ordene ud af hans mund, og der virkede det helt naturligt at begynde at undersøge mulighederne for en road trip på tværs af USA. En af de rejser man husker for livet. En rejse hvor vi skulle gøre de ting, vi ville. En rejse hvor der (forhåbentlig) skulle scores så mange damer, at der skulle vådt omslag på pikkemanden.
ANNONCE
USA 2005 - Prolog
Efter at have diskuteret frem og tilbage valgte vi at fokusere på den nordlige rute. Vi synes simpelthen, at der var flere spændende byer at besøge, og så var det ikke ligeså varmt som syden. Den oprindelige rute blev fastlagt til New York, Washington, Boston, Chicago, Green Bay, Yellowstone National Park, Vancouver, Seattle, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, men det viste sig senere, at der kom et par mindre ændringer.

Tidsmæssigt var vi velsignet med over 2 måneders sommerferie fra studiet, og vi valgte til sidst at afsætte samtlige 2 måneder til turen, da der skulle køres ca. 12.000 km. Idet vi var i god tid, lykkedes det os at få nogle rigtige billige billetter, og før vi vidste det havde turen taget form.

Det næste store spørgsmål var så, hvad vi skulle køre rundt i derovre. Vi startede - som de fornuftige mennesker vi er - med at undersøge
Pludselig faldt vi dog over Chrysler Seebring Convertible. Allerede der så man vores drømmende blikke om at cruise rundt i USA i en cabriolet med en dame på hvert skød...

Og en model fra 1997 kunne fås for bare 3500$ (22.000 kr.), og dermed blev budgettet allerede sprængt der. I vores naive tro begyndte vi selvfølgelig også at overbevise hinanden om, at vi jo sagtens kunne få alle pengene igen, når vi solgte den på vestkysten.

Da det basale var på plads kom tiden i foråret, hvor hele verden stod på den anden ende med eksamener, så derfor røg turen lidt i baggrunden, men den blev aldrig glemt. Især blev timerne i træningscenteret øget gevaldigt, så de amerikanske trunter ville ryge på os inden vi kunne nå i gennem tolden.

Kort før vi skulle af sted, lykkedes det mig at få en ny lejlighed med overtagelse d. 1/8. Problemet var jo klart, at jeg der ville befinde mig i USA. Så hvad gør man så? Man får sin sambo til at flytte for sig, og så kontakter man så mange venner som muligt til at hjælpe. Følgende samtale udspillede sig med AmagerDK:

Hej Adrian, det er Christian

Hej

Kan du hjælpe mig med at flytte d. 1/8?

Ja, det kan jeg godt

Øhm ja, der er så bare lige det, at jeg ikke er hjemme...

HVA?

Ja, men bordet fanger, så tak piksvin, vi ses!


Dut dut dut dut

Således stod jeg d. 31/6 - dagen før afrejse - og overvejede hvilke herlige oplevelser, der lå i vente. På turen lykkedes det mig faktisk at skrive dagbog hver dag. Hvordan tøser holder det ud i længere tid, fatter jeg ikke. Nogle dage var selvfølgelig mere spændende end andre, men jeg har valgt at inkludere alt i denne artikelserie, så hvis du synes noget af det er lidt kedeligt eller sort snak, så er det bare ærgerligt. Jeg lover til gengæld at der vil være guldkorn i mellem, der nok skal gøre det hele værd...
ANNONCE
USA 2005 - Prolog
Christian d. 1/7-2005

Højde: 181 cm

Vægt: 80 kilo

Kropsbygning: Veltrænet

Hudfarve: Maddike / gennemsigtig

Liderlighed: 100%

Med en forunderlig defekt der gør, at jeg er ekstrem hvid og har meget svært ved at blive brun, var jeg sikker på at denne sommer endelig skulle være den, hvor jeg blev ligeså mørk som Wesley Snipes. Jeg var i skarp træning. Min krop og sind var klar og med min sædvanlige charme skulle pigerne nok komme væltende...
ANNONCE
USA 2005 - Prolog
Jacob d. 1/7-2005

Højde: 192 cm

Vægt: 85 kg

Kropsbygning: Veltrænet

Hudfarve: Behåret

Liderlighed: 100%

Med et naturligt skjold af hår var Jacobs primære funktion at agere som fluefanger og fiskenet, hvis vi løb tør for mad. Jacob er samtidig af uvisse årsager en fissekarl af rang, og derfor var jeg spændt på at se, om han ville løbe med alle damerne. Om ikke andet kunne jeg håbe på, at når det regner på præsten, så drypper det på degnen...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce