Connery

USA 2005 - 3/8

Genfødsel i Sacramento

USA 2005 - 3/8
3/8

Dette var en smuk dag, som vil blive nedfældet i historiebøgerne. En hel dag skulle bruges i poolen, mens Henriks søsters svigermor sørgede for en lind strøm af cola, frokost, cheesecake og is. Hvis ikke vi havde taget på i vægt endnu, så var denne dag et solidt fundament. Det var smukt at ligge i poolen, kaste lidt bold, spise, ligge lidt mere. Et hårdt tiltrængt fristed efter mange hårde dage med ussel mad og klamt tøj. En ubeskrivelig følelse af ro og velvære spredte sig igennem kroppen.

Dagen gik på hæld, og vi smuttede op af poolen og begyndte at gøre os klar til den forestående bytur. Inden da skulle vi spise aftensmad. Her prædikede Henriks søster vidt og bredt om, hvordan amerikansk sushi var noget af det bedste og bla bla bla. Jeg indvilligede i at smage det, og ganske rigtigt så blev mine fordomme bekræftet, hvilket førte til en meget vred artikel om sushi. Den kan du læse her.

Henriks søsters mand, Chris, var en kanon fyr. Som gammel quarterback træner var han i stand til at give mig nogle gode tips til min kastearm. Heldigvis var han også i stand til at udpege de gode steder at tage i byen. Hans ordvalg såsom: "This is the place if you want... erhm... a good time. You know, if you want some entertainment. You know, see some action".

Vi fik diskuteret os frem til, at The Graduate måtte være stedet at tage hen. Vi blev lovet masser af tøser og god stemning, som vi ville belønne med lektioner i dansk! Desværre lå det et stykke væk, så vi skulle dertil i bil. Jeg meldte mig selv som "designated driver", da jeg ikke gad høre mere på TT, og Henrik kører som en brækket arm, så valget var egentlig lysende klart. Chris' venlighed slog mig virkelig, og det fede ved amerikanere er, at hans opførsel er mere reglen end undtagelsen. Chris lånte os sin bil og telefon og gav os penge med til benzin.

Vi nåede frem til indgangen, og her begyndte koldsveden at brede sig på Henriks pande. Henrik er nemlig ikke fyldt 21, så det var lidt en kamp at få ham ind de fleste steder. Men på The Graduate kunne man godt komme ind, selvom man var under 21. Man fik bare ikke det gyldne armbånd, der sikrede, at man kunne købe sprut i baren. Derfor måtte jeg købe til junior, der af frygt for vagterne tog store og febrilske tåre ad gangen. Som sædvanlig var det nemt at komme i kontakt med tøserne, da de alle fandt ens accent spændende. Således overraskede jeg Jacob og Henrik ved at bruge 3,2 sekunder på at finde den første tøs at danse frækt med. Drengene havde spurgt mig, om ikke jeg ville passe på deres drinks, men jeg havde hørt det som om, vi skulle ud og danse. Så på vej ud på dansegulvet fik jeg øjenkontakt med den stramme lille sag. Tror ikke vi havde danset i mere end 30 sekunder, før hun havde hånden i mine bukser, og mine hænder var solidt plantet på hendes bryster.
ANNONCE
USA 2005 - 3/8
The Graduate må siges, at være et fedt sted med masser af vilde tøser, der havde lyst til at vride sig. Som den gode ven Henrik var, så lykkedes det ham at tørre en eller anden tøs af på mig, da han var interesseret i hendes veninde. Tøsen jeg blev påduttet, var ligeså hidsig og aggressiv som en brintbombe. Og omtrent ligeså tiltalende. Egentlig var hun ikke grim. Hun var bare alt for offensiv, og det tændte jeg helt af på.

Da jeg er en artig dreng, dansede jeg med hende, men selv efter jeg i et udfald tabte hende på gulvet, fattede hun ikke, at det var på tide at finde en anden. Hun hang bare ved og snakkede om, hvor ærgeligt det var, at jeg skulle rejse videre, da hun mente, at vi burde se mere til hinanden. La la la, var det jeg hørte. Jeg var sgu lykkelig for at skulle rejse videre, og da jeg slet ikke var fuld, faldt jeg på ingen måde for hendes maskerede kindkys, som hun konstant prøvede at dreje ind imod min mund.

Som de fleste klubber i USA, så blev der lukket kl. 1.30, hvilket var alt for tidligt, da vi først var ved at komme op i omdrejninger. Men der var intet at gøre, og ingen andre steder havde åbent, så vi kørte hjemad. Jacob havde i slutningen af aftenen snavet en okay mendozatøs, men havde derfor heller ikke fået tid til at slippe aftenens drukne øl ud af kroppen. Det blev derfor til en katastrofeopbremsning på en tilfældig parkeringsplads, hvor Jacob fyldte den hele med tis. Mere eller mindre.

Tilbage i huset faldt de to drankere hurtigt i søvn, og jeg måtte ligge vågen til en højlydt rallen og snorken.

Jeg blev dog relativt hurtigt vækket af et frygteligt postyr ved fodenden. Her stod Henrik og ragede ting ud af et skab. Et skab, der indeholdt en betydelig mængde glas, skal det siges. Jeg spurgte ham, hvad det var, han var ved at foretage sig, og et noget søvndrukkent svar lød, at han var på vej på toilettet. Jeg prøvede at forklare ham, at han nok skulle prøve døren i stedet for skabet, men fornuft reagerede han ikke på, så det endte med at jeg - under stor modstand - måtte slæbe ham ud på toilettet. Men her satte jeg grænsen. Resten måtte han selv finde ud af. Jeg gik tilbage på værelset, og søvnen kunne genoptages.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce