Connery

USA 2005 - 3/7

Biljagt

3/7

I dag skulle vi på biljagt. Planen var at købe en bil til ca. 20.000 kr., og så forhåbentligt sælge den for ca. det sammen, når vi nåede LA. Problemet ved at sende Jacob og jeg ud og købe bil er at vi er for nemme at manipulere. Kombiner dette med et absolut 0 i bilviden, så er vi kort sagt nemme mål for enhver brugtbilsforhandler.

Vi vadede rundt et stykke tid, for vi fandt frem til at Queens åbenbart var stedet at købe brugt bil. Inden da havde adskillige mennesker prøvet at råde os fra at købe en cabriolet, men da det var vores drøm hjemmefra gik rådene ind ad det ene øre og ud ad det andet.

Bedre blev det ikke, da vi efter en klassisk diner måltid blev henvist til en bilforhandler. Her stod den. Bilen vi havde set drømmende på hjemmefra. Bilen der skulle blive vores. Chrysler Sebring Jxi. Forelskelse, fortvivlelse, fantaserende...
ANNONCE
USA 2005 - 3/7
Drømmen om at cruise tværs over USA i en cabriolet med villige damer og gode tider som følge. Det her skulle bare kunne lade sig gøre. Som følge af det blev vores budget på ca. 20.000 sprængt med det samme, da prisen lød på næsten 60.000 kr. På dette tidspunkt var vi dog fortabte, så vi gav hinanden ret i, at vi da helt sikkert ville kunne få alle pengene igen, når vi solgte den, og at det derfor var ligegyldigt, hvor meget den kostede.

Vi fik at vide, at ejeren ville være tilbage dagen efter, hvor vi skulle komme tilbage og forhandle med ham. Opstemte og i højt humør tog vi tilbage til Manhattan og satte os ude foran Public Library, hvor der skulle vise sig at være gratis underholdning af allerhøjeste klasse.

I dette meget befærdede kryds stod der en saltkringlevogn, som blev betjent af en noget forstyrret herre. Han generede samtlige mennesker, der kom gående på fortovet, og så snart det blev grønt for bilerne, stormede han ud på kørebanen og slog på bilerne og tvang dem til at lave katastrofeopbremsninger.

Sådan fortsatte det i ca. 10 min. På det tidspunkt kom en rabbiner gående forbi, og man kunne se hvordan djævlen for i vores ven, for han stjal rabbinerens hat og løb. Det lykkedes rabbinerne at få hatten igen med lidt hjælp, men derefter ringede han til politiet, og i bedste amerikanske stil troppede 5 politibiler op og "macen" kom frem.

De fik lagt ham i benlås og det hele stilnede af, hvilket gjorde at vi skred. På vej væk så vi dog, hvordan politimændene nu havde kastet sig over at "undersøge" psykopatens saltkringlevogn (hvis I forstår), de fede svin.
ANNONCE
USA 2005 - 3/7
I modsætning til hvad mange måske tror, så har den gængse amerikaner enormt dårligt tøjsmag. Og det er mærkeligt, for hvis bare man leder lidt, så kan man finde rigtig megen fed mode derovre, men den almindelige amerikaner er mere til kedelige polo'er og grimme bukser.

Især butikker af kendte navne som Ralph Lauren og Tommy Hilfiger havde alle mulige afskygninger af grimt tøj i endnu grimmere farver. Vi fandt det grimmeste outfit i Ralph Lauren, og således blev Jacob klædt ud. Den samlede værdi af tøjet = ca. 3.000 kr!

Generelt var vi bare mere velklædte end amerikanerne og det skulle senere vise sig at få en voldsom stor betydning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce