Connery

USA 2005 - 17-18/8

Save me Jesus

USA 2005 - 17-18/8
17/8

Idag blev en rigtig stener dag på stranden. Jeg havde dog fået rigeligt med sol dagen forinden, så der gik ikke længe, før jeg måtte fortrække til skyggen.

Om eftermiddagen fik jeg bedre styr på min kastearm, og vi fik også spillet fodbold mod to italienere, som vi desværre tabte til pga. mit manglende talent for koordination mellem bold og fod. Da vi sad og nød solnedgangen, kom endnu en "happy clapper" forbi. Det skal forklares, at amerikanere er væsentlig mere religiøse end os danskere, hvilket selvfølgelig har sine fordele og ulemper. En af ulemperne er, at det ikke er alle, der fatter, hvornår man skal stoppe. Derfor kommer der utallige mennesker op til én på gaden med forskellige foldere, hvor de giver deres bud på, hvordan man bliver frelst. Den ene typisk mere sindssyg end den anden...

Jeg har faktisk gemt det lille stykke papir, jeg fik i hånden og vil nu gennemgå, hvad budskabet var og hvordan I modtager Jesu frelse - kvit og frit!

Who pulls the strings?

Are we in danger of becoming mere puppets, manipulated and controlled?


Sådan lyder det indledende spørgsmål, og allerede her fornemmer man et rart budskab. Der bliver forklaret videre, at "the Antichrist" vil opstå og regere verden i 7 år ved at manipulere sig frem til magten i verdenssamfundet. Først vil folk elske ham, fordi han åbenbart medbringer økonomiske, sociologiske og teknologiske fremskridt i de første 3½ år, men derefter skifter han karakter til diktator.

Nå ja, den slags pjat har man jo hørt før. Dommedag, Antichrist, 666 osv. Men herefter drejer forudsigelserne ud på et helt skørt plan. Satans tal 666 bliver drejet over på, hvordan alle har pin-koder i dag, hvilket er et tegn på, at Satan har manipuleret sig frem til magten over mennesker allerede i dag - det er bare kun nogle få, der kan se det. Fremmen af biochips og robotter bliver ligeledes sammenlignet med Satans øgede kontrol. Især et eksempel med en forsker, der indopererede en biochip i hånden, som fungerede som hans "dankort" bliver fremhævet

"If anyone worships the Beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand (husk forskeren), he himself shall also drink of the wine of the wrath of God" (Revelation 14:9-10)

Hvad er nu det for noget pjat, troldeunger? Hvorfor drage paralleller til noget, som ikke hører sammen? Læs dog nogle Wendy blade i stedet for at fortolke noget bibelpjat til gene for os andre!

Og hvordan undgår man så alle disse problemer?

Although the Beast will rant and rave on the world"s stage for a few short years, he and his followers will be the ultimate losers. At the end of the Antichrist"s seven-year reign, Jesus Christ will return with the hosts of Heaven to right all wrongs, and He and those who love and follow Him will emerge form the Great Tribulation as the glorious and eternal winners.

You can be a sure winner too, by accepting Jesus as your Savior. Two thousand years ago when He walked the earth, Jesus gave His life so that you could experience His love and have all the other wonderful gifts He has for you in this life, and live forever in the next. To receive all that, all you have to do is sincerely pray a short prayer like this one:

Jesus, please come into my heart and life. I"m sorry for the things I have done wrong, and I ask for Your forgiveness. I receive You and Your gift of eternal life, and ask You to fill me with Your love and peace. Amen.


Wow, tænkt at det kan være så nemt. Hvem tror rent faktisk på det her crap? Det er helt okay med mig at være troende og bede til Jesus, eller hvilket hold man nu er på, men hvorfor skal det kædes sammen med alt muligt andet og med trusler om, at man er Satans yngel, hvis man har et hævekort?
ANNONCE
USA 2005 - 17-18/8
Jacob og jeg besluttede os for at konfrontere hende, der havde givet os folderen, hvis hun kom igen, men desværre havde Jesus ikke tid, så vi måtte gå rundt med vores indebrændte spørgsmål.

Derimod havde adskillige fast food restauranter tid til at betjene os, om end betjeningen var noget flabet på det udvalgte sted. Senere blev vi afvist på en bar pga. af manglende ID, så vi besluttede os for at fucke det hele og smutte i seng.

18/8

Efter endnu en elendig nats søvn var det endelig tid til at komme videre fra San Diego. Inden da fandt vi ud af, at Roger (hostellets ejer) var rekordindehaver af den mest udholdende twistdanser. Han twistede over 102 timer i træk tilbage i 1973. WOW! Det forklarede hans brugte udseende samt gav en idé om den enorme mænge narko, han må have indtaget ved forsøget.

Med hvinende dæk forlod vi San Diego, og efter et par timer ankom vi til Venice Beach lidt uden for Los Angeles, som vi var blevet fortalt, skulle være lidt af en "hippie beach".

Det måtte siges at være korrekt. På og omkring den kendte boardwalk (hvor meget af Baywatch er blevet optaget) var der fyldt med spåkoner, pothoveder, tiggere og andet skrald, som Dolph ville have elsket at slå til plukfisk.

Det viste sig at være et stykke uden for L.A. at jeg skulle mødes med Debbie d. 25., og da Hanne ville være afleveret på det tidspunkt, blev jeg nødt til at rode mig ud i endnu et nyt bil-bekendtskab.

Jacob og jeg fik spillet lidt snyd og efter en sejr til hver, var jeg stadig oppe med 5, og siden turen lakkede mod enden, begyndte Jacob at miste modet og tudede som en tøs over, hvor heldig jeg var.
ANNONCE
USA 2005 - 17-18/8
Del

Seneste nyt

Annonce