Connery

Urmoden i 2018 ifølge Klarlund

Nyheder fra Rolex, Omega, Tag Heuer, Tudor og flere

Årets højdepunkt for urglade feinschmeckere er den schweiziske messe Baselworld. 

Det er en messe hvor der både vises blærede pralestykker til umenneskelige priser, og de seneste modeure fra prisbillige Swatch. I markedet for den højere ende, har vi herhjemme Klarlund, som forhandler af mange af de helt ikoniske mærker. Og apropos feinschmeckere, har vi fået Stig Andersen, der er direktør for Klarlund, til at fremhæve at par af årets mest interessante nyheder. 

Stig Andersen har gæstet Baselworld over 15 år i træk, både for at købe ure og smykker, men i høj grad også for, som en af de første i Danmark, at få overblik over fremtidens hotteste trends og tendenser. Derfor har han, som en af de første, fået lov til at komme ind i det, som mange ur-aficionados anser som det allerhelligste, nemlig Rolex’s showroom.

ANNONCE
Rolex GMT-Master II - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund Rolex GMT-Master II

Rolex overrasker med GMT-Master II i stål og ikonisk rød-blå urkrans
 

Længe inden inden Baselworld er der hvert år i urmiljøet intense gætterier om, hvordan de nyeste Rolex-modeller ser ud. Og de mange Rolex-fans, der allerede har skrevet sig op til at købe de nye modeller, bliver ikke skuffede. Hoved-nyheden fra Rolex er GMT-Master II i stål med rød og blå urkrans (derfor ofte også kaldet ”Pepsi”). Det er en af de mest ikoniske Rolex-modeller, der har fundet tilbage til rødderne, for GMT-Master II blev oprindeligt lavet til Pan Am flyselskabets piloter tilbage i 1950’erne – deraf den røde og blå urkrans. At GMT-Master II nu er tilbage i stål og med den oprindelige Jubilee-lænke tilbage fra vintage-årene – i stedet for hvidguld og dermed til en mere tilgængelig pris – er lidt af en revolution i Rolex-kredse. Vintage- og retro looket til trods er det nye GMT-Master II udstyret med et helt nyt urværk, 3285, som Rolex har udviklet in-house. Desuden er urværket forbedret og udviklet med 10 nye patenter. Et urværk, der gør GMT-Master II endnu mere præcist, modstandsdygtigt og med en gangreserve på ca. 70 timer.

Pris: 65.700 kr.

Hvis man sværger til modellerne i guld og hvidguld fås GMT-Master II også i andre materialer, bla. i Everose Rolesor med sort/brun-urkrans til 99.900 kr.

ANNONCE
Hublot Big Bang Unico Red Magic - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund Hublot Big Bang Unico Red Magic

Hublot Big Bang Unico Red Magic

Hublot er som altid i førersædet, når det gælder om at udvikle nye, innovative materialer og har i 2018 overgået sig selv – igen – med en nyskabelse, som det har taget fire år at udvikle. Tilbage i 2011 skabte Hublot i samarbejde med Ferrari verdens første ridsefrie ur i 18 karat guld (Magic Gold) via en revolutionerende kombination af keramik og 18 karat guld. Nu har Hublot udviklet et revolutionerende ur i keramik med næsten samme egenskaber som guld, når det gælder slidstyrke og evnen til ikke at få ridser. Det har krævet fire års hårdt slid og research i Hublots laboratorium at udvikle en så slidstærk keramik, der samtidigt bevarer sin intense og dybe farve – næsten som en billak – også efter brænding. Den første model på markedet med urkasse i den nyudviklede keramik fra Hublot er udført i en dristig, dyb rød farve.

ANNONCE
Omega Speedmaster ?Dark Side of the Moon? Apollo 8 - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund Omega Speedmaster ?Dark Side of the Moon? Apollo 8

OMEGA - 25 års jubilæums-kollektion og månen på håndleddet

Det ikoniske og legendariske OMEGA Seamaster Diver 300M har 25 års jubilæum i år, og i den anledning lancerer OMEGA en række opdaterede modeller i serien. Desuden lancerer OMEGA – 50 år efter, at besætningen på rumraketten Apollo 8 som de første mennesker nogensinde satte fødder på den mørke side af månen - en banebrydende hyldest til netop denne historiske begivenhed på månen. Uret hedder Speedmaster “Dark Side of the Moon” Apollo 8 og har en urkasse i sort keramik. Hele designet har elegante reference til månen og urværket er bearbejdet med en særlig laser-teknik, så der tegner sig et ekstremt detaljeret billede af månens overflade.

Alle nyheder fra OMEGA kan ses her: Omegawatches

ANNONCE
TAG Heuer Carrera Calibre 16  - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund TAG Heuer Carrera Calibre 16

TAG Heuer Carrera Calibre 16

Traditionen tro præsenterer TAG Heuer en lang række nyheder på Baselworld – blandt andet bliver den ikoniske TAG Heuer Carrera Calibre 16 series 55 års fødselsdag fejret med to nye, elegante og sporty ure.

Tudor Black Vay GMT "Pepsi" - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund Tudor Black Vay GMT "Pepsi"

Tudor Black Bay GMT

Lancerer en række nye versioner i Black Bay serien, ikke mindst Black Bay GMT, hvor tiden vises i flere tidszoner.

Årets Baselworld nyheder kan ses her: Tudorwatch.com.

ANNONCE
Longines Legend Diver - Urmoden i 2018 ifølge Klarlund Longines Legend Diver

Longines

Har blandt andet lanceret det yderst populære Longines Legend Diver i sort udgave og nye versioner af Longines dykkeruret HydroConquest.

Nyheder fra Longines kan ses her: Longines Novelties

Del

Seneste nyt

Annonce