Connery

Until Dawn-teamet er tilbage med gyserspillet The Quarry

Jumpscares i The Quarry henter sin inspiration fra teenage-gysere

For et horrorspil er en metascore på 80% ikke dårlig - og det er tilfældet for The Quarry, der blev udgivet 10. juni. 

The Quarry er udviklet af Supermassive Games, der for alvor blev kendte, da de udgav gyserspillet Until Dawn til PlayStation i 2015.

Det nye spil følger samme opskrift som de øvrige spil fra Supermassive, med flot grafik og et vælg-din-egen-skæbne gameplay, der er proppet med jumpscares og grin bag enhver beslutning. 

ANNONCE

I The Quarry følger gameren en gruppe af ni teenagere der er strandet i et stenbrud på den sidste dag af 'Summer Camp'. Det trækker massive veksler på klassiske gyser-troper, men ser ud til at virke. 

Vanen tro er spillets karakterer modelleret og voicecastet efter en række semi-kendte har-jeg-ikke-set-dem-før skuespillere: Castet er David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance henriksen (Aliens), Lin Shaye (Insidious) og Ted Raimi (Creepshow). 

ANNONCE

The Quarry kan også spille som online multiplayer med otte spiller, hvor folk skal stemme på de forskellige beslutninger for alle karraktererne - eller som lokal co-op, hvor hver spiller vælger en karakter og styrer dennes valg. 

The Quarry udkom 10. juni 2022 til PC (Steam), PlayStation og Xbox. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce