Connery

Uniqlo er på vej med endnu en butik i Danmark

Den populære japanske tøjkæde er snart klar på endnu en adresse i København

Den populære japanske tøjkæde UNIQLO har netop annonceret planer om at åbne deres anden butik i Danmark. Den nye butik lukker dørene op til efteråret 2024 på Fisketorvet Copenhagen Mall - En strategisk beslutning, i shoppingcentret der årligt tiltrækker 8 millioner besøgende. Med et samlet salgsareal på mere end 750 kvadratmeter fordelt på to etager vil UNIQLO Fisketorvet have fuldt sortiment til både mænd, kvinder og børn.

Annonceringen falder sammen med 5-års jubilæet for UNIQLOs første butik i Danmark, som ligger på Strøget i København. For at markere denne milepæl afholder UNIQLO Strøget en Arigato “Tak” festival.

”Vi glæder os til at udvide vores tilstedeværelse i Skandinavien med åbningen af UNIQLO Fisketorvet, vores anden lokation i Danmark. I de fem år siden vi åbnede UNIQLO Strøget, har vi set, hvordan kunder har omfavnet vores LifeWear-filosofi, der er inspireret af japanske værdier om kvalitet, holdbarhed og enkelhed. Med åbningen af UNIQLO Fisketorvet ser vi frem til at gøre LifeWear tilgængelig for endnu flere kunder i Danmark," siger Nikolina Johnston, COO, UNIQLO Scandinavia.

I forbindelse med ekspansionen lancerer UNIQLO også en rekrutteringskampagne med det formål at tiltrække ansøgninger fra potentielle salgsassistenter og andet personale til den kommende butik. Interesserede kan finde mere information på UNIQLOs hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt