Connery

UNIQLO åbner reparations-studie i Danmark

Nu kan du give dit brugte UNIQLO tøj nyt liv med RE.UNIQLO

UNIQLO mod overforbrug

Overforbrug af tøj er en af de store miljøsyndere i verden, og det har Uniqlo nu tænkt sig at gøre noget ved.

Det japanske tøjbrand lancerer nemlig deres nye koncept, RE.UNIQLO Studio, som er et Repair Studio, hvor kunder kan få repareret, personaliseret eller upcycled tøj der er ødelagt, har huller eller lignende. Det skal altså incentivere UNIQLOs kunder til at bære mere bevidste om, at deres tøj altså godt kan genbruges, eller få nyt liv.
Har man ikke brug for tøjet mere, kan man donere det igennem UNIQLO, som så distribuerer det ud til UNIQLO's samarbejdspartnere, Danner og Mændenes hjem, som hjælper voldsramte kvinder og socialt udsatte. Så vil tøjet få et nyt formål derigennem.

RE.UNIQLO åbner i butikken på strøget den 2. juni 2023.

ANNONCE
RE.UNIQLO - UNIQLO åbner reparations-studie i Danmark RE.UNIQLO

Specielle sarmarbejder

Uniqlo har allieret sig med hhv. Studio Masachuka og Mender Society.
Studio Masachuka, grundlagt af japanske Masahiko Morikawa specialiserer sig at reparere tøj med traditionelle japanske sashiko sy-teknikker. Denne teknik har dedikeret RE.UNIQLO personale taget til sig, og mestret.

Mender Society laver specielle reperationskits i smukke blomsterdesigns, som kan håndteres af både begyndere og mere erfarne. Firmaet blev stiftet i 2022 af Kathrine Damgaard, som oplevede en voksende frustration over at have bunker af fint tøj, som havde små huller. Det ville hun gøre noget ved, og det blev til hendes reparationskits, som sælges i UNIQLO. 

Studio Masachuka og Mender Society vil afholde en fælles workshop i åbningsweekenden 3.-4. Juni. Workshoppen vil have til formål at lære interesserede kunder, de teknikker som bliver brugt i Re-Uniqlo. Er man interesseret i dette, skal man tilmelde sig til arrangementet.

ANNONCE
RE.UNIQLO - UNIQLO åbner reparations-studie i Danmark RE.UNIQLO

Masser at glæde sig til

Studio Masachuka og Mender Society i er også gået sammen om en kanvas-konstellation. Denne kan også opleves i åbningsweekenden 3. - 4. juni. 

Og så kan man glæde sig til efteråret, hvor Uniqlo og Mender Society vil gå sammen om at lave et specielt reparationskit, udformet som en japansk Sakura-blomst, for at peje mod Uniqlo's japanske arv. 

Reparationskittet udkommer i september, og suppleres med både workshops og en speciel Mender Society x Uniqlo-kollektion, som vil indeholde unikke tøjartikler, som er lavet af defekte Uniqlo produkter, og blevet givet nyt liv,.

ANNONCE
Del

Seneste nyt