Connery

Unik oplevelse: Kom til middag på Luftbroen i CPH under Copenhagen Cooking

Spisning på landets længste indendørs bro? Why not

Er du typen, der er fascineret af oplevelser, man ikke sådan lige kommer i nærheden af til hverdag? 

Så burde du - hvis du også er glad for mad - overveje, at deltage i Københavns Lufthavns langbordsmiddag, der finder sted den 29. august. Altså i ugen under Copenhagen Cooking

Det der er så specielt i dette tilfælde, er at Københavns lufthavn lukker den 100 meter lange luftbro i Terminal A ned, for at gøre plads til 88 personer, der kan få lov at spise en traditionel middag, med opdækning på den ellers trafikerede bro. Bevares, hvis man tæller en gående whopper fra det nærliggende BK, som en middag, så er det selvfølgelig ikke helt så enestående - men alligevel. 

ANNONCE
PR-foto: Adam Aamann - Mikkel Borg Bjergsø - Unik oplevelse: Kom til middag på Luftbroen i CPH under Copenhagen Cooking PR-foto: Adam Aamann - Mikkel Borg Bjergsø

Københavns Lufthavn er gået sammen med Adam Aamann fra Aamanns og Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller om at afholde langbordsmiddagen på Luftbroen i lufthavnen.

Smørrebrød og øl

Kok og restauratør Adam Aamann, der er blevet synonym med dansk smørrebrød, var ikke i tvivl om, at han ville være med, da Københavns Lufthavn spurgte ham ad, ”Når man får tilbuddet om at være med til at afholde en middag i lufthavnen, og de fortæller, at middagen kommer til at foregå på så crazy et sted som på Luftbroen i lufthavnen sammen med Mikkeller, siger man ja. Det giver sig selv.” 

Mere eller mindre identisk lød det fra Mikkel Borg Bjergsø, manden bag øl-imperiet Mikkeller og ham, der skal levere drikkevarerne til arrangementet: ”Hvorfor? Det er et nemt spørgsmål. Fordi det er et skidefedt event. Lufthavnen er et eksotisk sted, man forbinder med noget godt, det er klart, men ikke med en langbordsmiddag, som skal foregå på en bro med udsigt over lufthavnen. Og dét er fedt!”

ANNONCE
Information om langbordsmiddagen i Københavns Lufthavn
  • Billetsalget starter d. 11. juni 2019. 
  • Billetprisen er 450 kr. + et gebyr på 21 kr., hvilket inkluderer 4 retter (vegetariske eller ikke-vegetariske) fra Aamanns og øl og sodavand fra Mikkeller.
  • Antal billetter til salg: 88 styks.
  • Middagen afholdes d. 29. august fra kl. 18-21.00 på Lufthavnsbroen i Terminal 3 i Københavns Lufthavn.
  • Middagen afholdes på Luftbroen, som med sine 100 meter er Danmarks længste indendørs bro.
  • Det er tredje gang, at Københavns Lufthavn samarbejder med Copenhagen Cooking i forbindelse med events under madfestivallen. Det er dog første gang, man kan købe billetter uden at skulle ud at rejse.
  • Det er det kreative bureau Femmes Regionales, som står for konceptudviklingen af det visuelle udtryk, bordopdækningen mm.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce