Connery

Ungdomshuset

Kender du ungdomshuset? Hvis ja, har du så nogensinde haft lyst til at smadre det?? Hvis ja, læs videre.

Denne påståede kulturinstitution på Jagtvej i København har i mange år været tilholdssted for en noget broget del af den københavnske ungdom. Desuden har stedet vakt min vrede i mange år, nu skal stedet ryddes og det er en fornøjelse.
Ungdomshuset
Jeg kan lige så godt sige det med det samme, ungdomshuset er og bliver aldrig min kop the. Jeg synes det er en flok fjolser der holder til derinde, og jeg synes at idéen med at smadre Københavns gader og stræder, bare fordi man ikke får sin vilje, er en barnlig omgang nonsens.

Kald mig gerne gammeldags. Det tager jeg gerne på min kappe, men gud fri mig om jeg forstår, hvordan man kan få ind i hovedet, at det hus man bor, som andre mennesker ejer, bør tilfalde en selv. Spænd nu bz-huen unge mennesker, vågn op, og lugt lidt til realiteterne.

Jeres naboer kan ikke lide jer og ønsker jer fjernet, jeg kan ikke lide jer og ønsker jer fjernet og jeg har efterhånden en fornemmelse af, at Københavns politi heller ikke er synderlig begejstret for jeres svært aggressive måde at udtrykke utilfredshed på, og ønsker jer fjernet.
 
Jeg synes mægtig godt om ideen med, at skabe et fristed for kulturen. En slags kulturel spirekasse hvor unge mennesker har mulighed for at dyrke deres kreative talent. Jeg er dog af den opfattelse, at det var det vi havde højskoler til. Men de er måske ikke gode nok længere, og så synes jeg det er fint nok at nogle af mine skattekroner går til sådan en rugekasse.
ANNONCE
Ungdomshuset
Men hvis jeg skal være med til at betale gildet, vil jeg også have medbestemmelse. Og det går bare ikke at der er brostenstyr, malingkast og molotov-på-ti-minutter på programmet. Desuden skal stedet heller ikke indvendig være mere uhygiejnisk end indersiden af lokummet på mændenes hjem.

Jeg foreslår en autonom rotterede opført på en ø, uden faste bro- eller færgeforbindelser. Jeg har ikke noget umiddelbart bud, men mon ikke vi har en robinson ø eller to til overs fra tidligere uendelige opgør.

Så prøv nu at høre her I piercede, sortmalede, autonome tosser. Skrub nu ud af den bygning, prøv at forstå at anarkisme ikke fungerer i den virkelige verden.

Op på hesten, der er masser af gratis aviser der skal deles ud og der kan i bruge jeres talenter fra brostens kast. Måske kan vi udstille nogle af de grimmeste eksemplarer af jer i cirkus, vi skal nok finde på noget. Bare i tager jeres nittebesatte, smadrede genbrugslort på nakken og skrubber ud af min by, for i smadrer mit gadebillede. Og jo, det er mit, for jeg har en indtjening og betaler min skat, og det er med til at finansiere jeres usle og sølle livsstil.
 
Rend mig!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce