Connery

Undgå kabelmareridt med trådløse høretelefoner

Kender du det, når du groover til en sang, du spiller på telefonen, og du kommer til at rive stikket til dine høretelefoner ud? Det er noget af det værste, for du bliver øjeblikkeligt revet ud af den gode stemning. Ledninger er et mareridt. Dén sætning kan mange tilslutte sig, for ellers ville der ikke være et marked for trådløs teknologi. I den nævnte situation kunne ulykken være undgået med Bluetooth.

Find Bluetooth høretelefoner til trådløs lydafspilning

Leder du efter Bluetooth høretelefoner? Så kan du nemt finde nogle til alle typer smartphones samt til mange andre enheder, der afspiller lyd. Via Bluetooth kan du let bruge de samme høretelefoner til din smartphone, tablet og bærbare computer – dog ikke på samme tid. Hvad kan du så lede efter, når at du skal vælge de rette trådløse høretelefoner? Her er flere ting, der er værd at have in mente.

Støjreduktion er en vigtig feature ved høretelefoner

Er der aktiv eller passiv støjreduktion i dine høretelefoner? Det virker måske ikke så vigtigt, når bare de er trådløse, men i praksis får det stor betydning på flere fronter. Vigtigst er, at lydkvaliteten bliver højere – eller: Den lyd, du faktisk hører, bliver bedre, når den ikke druknes af støj fra omgivelserne. Hvis du agter at bruge de trådløse høretelefoner ude i verden, så er en type støjreduktion et must.

Skal du have musik i ørerne, når du dyrker sport?

Som noget andet skal du være obs på, om høretelefonerne er designet til, at du kan have dem på, når du dyrker intense aktiviteter, fx sport. Kan øretelefonerne tåle at blive svedt til? Er de forbundet med hinanden via et kabel, så de ikke går tabt, hvis de falder ud af øregangen? Og har de multiknap, så du uden store problemer kan håndtere medier og opkald på farten? Svarene skal helst være: Ja.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce