Connery

Undgå amerikanske tilstande i Danmark...

Jeg har altid været glad for, at valgkampene i Danmark blev holdt på et rimeligt niveau, men det ser ud til, at vi begynder at nærme os amerikanske tilstande...

Undgå amerikanske tilstande i Danmark...
Undgå Græske tilstande siger konservative, men man kunne måske føre det videre og sige undgå Amerikanske tilstande?

Sådan helt grundlæggende er valgkampe altid en gang sludder for en sladder. Spil for galleriet, som skal få vælgerne til at svælge i egoisme og pladder, der skal give pressen skyts til 21 nyhederne.

Grundlæggende synes jeg egentlig altid at valgkampe i Danmark har holdt sig på et rimeligt niveau, men allerede under den sidste periode med Fogh synes jeg Thorning var ude med riven med latterlige kommentarer, især i diverse af de store live debatter.

Med det sagt, så har jeg altid gruet for, at Politik bliver sådan et helt/heltinde billede af nogle mennesker, som i mine øjne mere og mere bliver levebrødspolitikere, fremfor at brænde for at ændre verden.

"Gør som vi siger, ikke som vi gør", kan nærmest være venstrefløjens slogan i forhold til de seneste skandaler med privatskoler, og Helle Thornings mand, der ikke betaler skat i Danmark. Det til trods flere skatteeksperter peger på at hans "livsinteresser" jo er i Danmark og han derfor burde betale her...

Med det sagt, så synes jeg nu også den nyeste kampagne fra Konservative kun er med til at gøre Politik til et cirkus, hvor den sjove klovn med sminken vinder publikums gunst, og hvor linedanseren falder i baggrunden for ham, der spyer ild.

Min mening er naturligvis ikke endegyldig, men det ville dog klæ vores partier, at begynde at diskutere politik på dansk, fremfor at spy med ild og hoppe på tungen... Jeg ønsker i hvert fald ikke amerikanske tilstande i valgkampen - spørgsmålet er, om det allerede er for sent og løbet er kørt?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce