Connery

Undersøg disse før du optager kviklån

Mange danskere optager kviklån til både store og mindre ting her i livet. Det er derfor yderst vigtigt, at danskerne ved hvor, og hvordan de skal optage et kviklån på bedste vis, således det kan betegnes som et forsvarligt valg. Kviklån behøver nemlig ikke at være nogen dårlig løsning på et økonomisk problem, hvis man blot ved, hvad man gør. 

Denne liste indeholder derfor information om, hvorfor danske online sammenligningstjenester som eksempelvis Pengeinfo.dk er en god ide at undersøge, før du optager et kviklån.  Derudover undersøger vi, hvad du skal kigge efter samt hvad du skal være opmærksom på, før du optager kviklånet. 

1. Hvor skal jeg lede efter kviklånet?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvor du skal lede efter et lån henne. Før i tiden var det langt sværere at danne sig et overblik over lånemarkedet, men dette er langt fra tilfældet nu, hvor der eksisterer mange sammenligningstjenester for lån såsom moneylender.dk og nævnte Pengeinfo.dk. Danske sider som disse er netop skabt til at hjælpe forbrugere til at finde det bedste kviklån, hvorfor du også bør benytte dig af sådanne. 

Det er ganske simpelt at navigere rundt på sammenligningstjenester for lån. På nævnte sider skal du blot angive ønsket beløbsstørrelse på lån samt din alder. Derefter fremkommer der en liste af lånemuligheder baseret på dine informationer. 

Du kan nu nemt og simpelt sammenligne de, til tider, mange forskellige lånemuligheder fra forskellige låneudbydere som alle ønsker at give dig det bedste kviklån. MEN hvad du skal egentlig kigge efter, når du sidder og sammenligner forskellige lån? Det er et godt spørgsmål, som vi forsøger at besvare i nedenstående. 

2. Økonomiske begreber; ÅOP og løbetid

Vi har valgt at fremføre to vigtige økonomiske begreber, som vi mener, at du bør kende til, inden du begynder at sammenligne de forskellige lånemuligheder, som du får præsenteret på nævnte sider.  

Det første begreb er ÅOP som skal noteres på et lån, således forbrugeren kan aflæse denne. Derfor er ÅOP god til sammenligne de forskellige lånemuligheder, eftersom alle lån har oplyst denne, men hvad er ÅOP? ÅOP er en forkortelse for det noget længere “årlige omkostninger i procent” som dækker over følgende; gebyrer, renter og andre omkostninger. Vi anbefaler derfor, at du noterer dig denne hver gang du kigger på lån. 

Det andet og ligeledes vigtige økonomiske begreb er løbetid. Du har sikkert gættet, hvad løbetid dækker over - løbetid er den tid som det som udgangspunkt tager, før et lån er tilbagebetalt. 

3. Har du råd til at optage et kviklån? 

Når du har fundet frem til det, som du mener er det bedste kviklån, bør du gøre dig nogle tanker, om du kan tilbagebetale lånet, således du ikke får tilsendt rykkere. Du skal netop være opmærksom på løbetiden, idet tilbagebetalingen af lånet i de listede måneder er en ekstra udgift som skal betales. Du opfordres derfor til at kigge ud i din økonomiske fremtid og overveje, om du har plads i privatøkonomien til at tilbagebetale lånet. 

Hvis du mener, at du har råd til at tage et specifikt kviklån, kan du ansøge på ganske få minutter. Årsagen til dette er, at du skal ansøge online, og du har kun brug for dit NEMID. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt