Underlige Drinks
Drinks du ikke anede eksisterede og med ingredienser du ikke troede kunne bruges!
Bullshot:
2 cl vodka
4 cl stærk, kold okseboullion
Peber
Sellerisalt
Saft af ½ citron
1 Stænk tabasco
Isterninger
Kom isterninger, vodka, citronsaft og boullion samt krydderierne i en shaker og ryst det godt sammen til shakeren dugger. Server drinken i afkølede glas.
Grog Curacao:
3 cl Rom
2 cl Curacao
1 tsk sukker
1 hel nellike
1 skive citron
Kogende vand
Hæld rom og curacao i et grogglas og tilsæt sukker og nellike. Lad det trække i nogle minutter og server drinken med kogende vand og en skive citron.
Flammende Rødvinsbowle:
2 fl. Rødvin
4 hele nelliker
Skal af en appelsin
1 kanelstang
Saft af 1 citron
1 sukkertop (250 g.)
½ ltr. mørk rom
Kom rødvinen i en stor ildfast bowle. Tryk nellikerne fast i appelsinskallen og kom den i rødvinen sammen med kanelstangen og citronsaften. Varm det hele op over en spritflamme på bordet, men lad det ikke koge. Læg en sukkertang over bowlen og læg sukkertoppen på. Hæld så meget rom over sukkertoppen, at den akkurat er gennemvædet.
Sæt ild(!!!) til og lad brænde til flammerne er ved at dø ud, hæld så lidt mere rom over, så flammen blusser op igen. Dette gentages til al rommen er brugt. Sukkeret smelter og drypper ned i bowlen med rommen. Det ser festligt ud(???) og giver bowlen en ganske fin og speciel smag.
Madiera Flip:
1 æggeblomme
1 spsk sirup
6 cl madeira
1 stænk maraschino
Reven muskatnød
Knust is
Hæld den knuste is i en shaker med alle ingredienserne undtagen muskatnød. Ryst drinken kraftigt og hæld den op i et cocktailglas. Drys det revne muskatnød over.
Det skal lige nævnes, at billedet ikke viser de nævnte drinks, men blot skal betragtes som et tiltag for at tilføje lidt liv i denne artikel! Hvis du derimod skulle bevæge dig ud på tynd is, og eksperimentere med en af disse drinks, så send gerne et billede til redaktionen, så vil det blive tilføjet til artiklen.
2 cl vodka
4 cl stærk, kold okseboullion
Peber
Sellerisalt
Saft af ½ citron
1 Stænk tabasco
Isterninger
Kom isterninger, vodka, citronsaft og boullion samt krydderierne i en shaker og ryst det godt sammen til shakeren dugger. Server drinken i afkølede glas.
Grog Curacao:
3 cl Rom
2 cl Curacao
1 tsk sukker
1 hel nellike
1 skive citron
Kogende vand
Hæld rom og curacao i et grogglas og tilsæt sukker og nellike. Lad det trække i nogle minutter og server drinken med kogende vand og en skive citron.
Flammende Rødvinsbowle:
2 fl. Rødvin
4 hele nelliker
Skal af en appelsin
1 kanelstang
Saft af 1 citron
1 sukkertop (250 g.)
½ ltr. mørk rom
Kom rødvinen i en stor ildfast bowle. Tryk nellikerne fast i appelsinskallen og kom den i rødvinen sammen med kanelstangen og citronsaften. Varm det hele op over en spritflamme på bordet, men lad det ikke koge. Læg en sukkertang over bowlen og læg sukkertoppen på. Hæld så meget rom over sukkertoppen, at den akkurat er gennemvædet.
Sæt ild(!!!) til og lad brænde til flammerne er ved at dø ud, hæld så lidt mere rom over, så flammen blusser op igen. Dette gentages til al rommen er brugt. Sukkeret smelter og drypper ned i bowlen med rommen. Det ser festligt ud(???) og giver bowlen en ganske fin og speciel smag.
Madiera Flip:
1 æggeblomme
1 spsk sirup
6 cl madeira
1 stænk maraschino
Reven muskatnød
Knust is
Hæld den knuste is i en shaker med alle ingredienserne undtagen muskatnød. Ryst drinken kraftigt og hæld den op i et cocktailglas. Drys det revne muskatnød over.
Det skal lige nævnes, at billedet ikke viser de nævnte drinks, men blot skal betragtes som et tiltag for at tilføje lidt liv i denne artikel! Hvis du derimod skulle bevæge dig ud på tynd is, og eksperimentere med en af disse drinks, så send gerne et billede til redaktionen, så vil det blive tilføjet til artiklen.