Connery

Ugens OneTake - blandt andet om en dansk spilsucces

Det er OneTake, som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. Vi har fået en dato på beta af Star Wars: Battlefront. Er det i virkeligheden ikke bare en demo?

Læs mere: Star Wars: Battlefront

Folkene bag FallOut 4 har benyttet sig af et "billigt" kneb - hvorfor? Halo 5 er på vej, vi ser på den nyeste trailer og undrer os over, at spillet ikke har fået sit mainstream gennembrud i DK.

Se også: Ny Halo 5 trailer

Et spil, der er blevet vildt populært, er det danske Subway Surfers. Det er helt vildt. Kodning bliver mere og mere almindeligt på skoleskemaet. Senest er det kommet frem, at man i Australien vil lære børn at kode. Værterne er dog ikke begejstrede for, at man vil gøre det til fordel for historie? I Danmark er der også et spændende initiativ i gang når det gælder børn, der koder; Coding Pirates og det er allerede vældig populært.

Læs også: Ugens blog - Om remakes

Ugens udskydelse er ekstra slem, da det er et dansk spil, der er blevet rykket. Pis! Der er som altid input fra jer, det handler blandt andet om LEGO Dimensions. Apropos LEGO Dimensions, så viser vi nogle af de fede bud, der er blevet sendt til vores konkurrence - Du kan stadigvæk nå at deltage.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

#PixelArmy skyder igen med <3 - Er du klar til kamp? Det går ned lige her - Ammunition får du i OneTake.

Har du set nyeste afsnit af : Forza, biler og drømme feat. Christian Bitz

Blandt ugens udgivelser finder vi blandt andet FIFA 16, Blood Bowl 2 og Soma. I Den Røde Kuffert er der noget hemmeligt ... God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt