Connery

UFC Undisputed 2010

Send De Unge Mødre på pension og lad istedet 100-vis af UFC-fightere indtage stuen.

3 ud af 6 stjerner
www.tothegame.com - "Kluddermor - med et twist!" - UFC Undisputed 2010 www.tothegame.com - "Kluddermor - med et twist!"
Drengerøvsfaktor: 99%

UFC Undisputed 2010 eller bare UFC (Ultimate Fighting Championship) er det eneste MMA-spil (mixed martial arts) i år, hvorfor der ikke er nogle direkte konkurrenter. Spillet er let at gå til, men utrolig svært at mestre.
www.tothegame.com - "Slåskampene i skolegården blev aldrig det samme, efter Octagonen blev indført istedet for legetårnet." - UFC Undisputed 2010 www.tothegame.com - "Slåskampene i skolegården blev aldrig det samme, efter Octagonen blev indført istedet for legetårnet."
Grafik

Grafikken er ikke noget at råbe hurra for – den er ikke dårlig, men heller ikke prangende.

De over 100 forskellige fightere (heriblandt vores helt egen Martin Kampmann – genialt navn til en fighter), der skulle være genskabt ned til mindste detalje, men derudover er det de samme animationer, der går igen og igen i baggrundene etc.

Kampene er flot animeret, den kendte speaker, Bruce Buffer, ligner rigtig godt, men det er ikke på højde med hverken Uncharted, Red Dead Redemption eller GoW 3.
ANNONCE
www.tothegame.com - UFC Undisputed 2010 www.tothegame.com
Lyd

Uinspirerende – intet mindre. De samme tracks går igen og igen og efter blot 3 timer i selskab med UFC, var jeg så træt af musikken, der var fuldstændig blottet for lyrik, at jeg mutede hver gang, jeg ikke var i gang med en kamp – puha.
Dom

UFC Undisputed 2010 fangede mig aldrig rigtig. Jeg er helt sikker på, at spillet besidder nogle kvaliteter, jeg ikke har opdaget, men som en fan af sporten vil bifalde. Det er ikke en arcade-fighter som Tekken, men heller ikke combo-baseret som Street Fighter.

Det er gade-slagsmål, men det er stadig nødvendigt at mestre styringen til perfektion, for at få det optimale ud af et ellers rigtigt fedt setup – dette skete bare desværre aldrig for mig.
ANNONCE
Karakter

Der gives karakter for henholdsvis gameplay, grafik, lyd og holdbarhed. Den samlede score er ikke en total af disse, men er anmelderens overordnede vurdering af spillet.

Gameplay: 4/6

Grafik: 4/6

Lyd: 2/6

Holdbarhed: 3/6

Samlet score: 3/6
UFC Undisputed 2010 trailer
Information







Titel: UFC Undisputed 2010


Platform: PS3/Xbox360


Genre: Fighting/action


Udvikler: Yuke’s


Udgiver: THQ


Antal spillere: Singleplayer/multiplayer/online multiplayer


Udgivelsesdato: 28. maj 2010





ANNONCE
I samarbejde med

Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med Gamescribe.dk, som står for at levere spil til vores anmelder. 

Med Gamescribe.dk kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når Gamescribe.dk modtager spillet retur, sender de dig et nyt.

Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer.
Læs mere om Gamescribe.dk og oprettelse her

Bemærk: 

Anmeldelsens karakter er ikke nødvendigvis Gamescribe.dk's vurdering af spillet. Karakteren gives 100% uafhængigt af samarbejdet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce