Connery

Udvid Pokémon-samlingen med en ETB fra Shrouded Fable

Den nyeste udvidelse i Scarlet & Violet er landet!

Shrouded Fable er det seneste skud på stammen i Pokémon-universet og lover at bringe både erfarne spillere og nye trænere spændende kort til samlingen.

Elite Trainer Boxen indeholder ikke kun booster packs fra Shrouded Fable, men også en række eksklusive accessories, der vil hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Herunder finder du energikort, terninger, spillemarkører og en stilfuld samleboks til dine kort, alt sammen designet med Shrouded Fable-temaet.

Hvis du er interesseret i at samle de mest værdifulde kort fra Pokémon Shrouded Fable-sættet, er der flere kort, der skiller sig ud både for deres spilværdi og deres samlerværdi:

  1. Fezandipiti ex Special Illustration Rare - Dette kort er meget eftertragtet for både dets kunst og spilfunktionalitet. 

  2. Earthen Vessel Hyper Rare - En populær kort på grund af sin spilfunktion, der tillader spillere at søge energi-kort. 

  3. Okidogi ex Special Illustration Rare - Dette kort har en unik kombination af angreb og evner, der gør det til en stærk tilføjelse i spil.

  4. Pecharunt ex Special Illustration Rare - Leder af The Loyal Three med en evne, der kan ændre spillets gang.

  5. Munkidori ex Special Illustration Rare - Det sidste medlem af The Loyal Three, også værdsat for sin kunst og spilstrategiske betydning.

Disse kort er ikke kun værdifulde på grund af deres sjældenhed og smukke illustrationer, men også på grund af deres effektive anvendelse i spil. Hvis du er en samler eller spiller, vil disse kort være værdifulde tilføjelser til din samling.

Nu kan du vinde 1 stk. ETB fra Shrouded Fable!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at udfylde formularen herunder - du kan kun deltage én gang. Deltagerne vil blive kontaktet pr. mail. Konkurrencen kører til og med d. 10. august.

Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt