Connery

Ubisoft udvikler Assassin's Creed mobilspil med Netflix

Flere af Ubisofts spilfranchises er på vej til Netflix

I forbindelse med spiludvikleren Ubisofts 'Ubisoft Forward'-event, hvor det kommende mainline Assassin's Creed spil blev annonceret, blev der også talt om flere titler - heriblandt til mobil. 

Mobilspil har et ofte blakket ry i gamerkredse, mest af alt på grund af diverse in-game betalingsmuligheder som mikrotransaktioner - og derfor er begejstringen for ny-annoncerede mobilspil ofte ret begrænset. 

Men når et mobilspil annonceres i samarbejde med Netflix, er der grund til at tage en anelse mere optimistisk på det. I Netflix' spilunivers, er alle mobilspillene nemlig uden reklamer eller in-game køb - og gratis tilgængelig, så længe man er indehaver af et Netflix-abonnement.

Assassin's Creed er ikke det eneste spilfranchise fra Ubisoft, som Netflix er med inde over - der er nemlig også lagt udviklingskræfter på plads til Valiant Hearts og Mighty Quest. 

"Vi er meget begejstrede for at arbejde med Ubisoft, hvis evne til at skabe mindeværdige verdener til deres fans er helt særlig," siger Mike Verdu, Vice President of Games, Netflix. "Dette partnerskab vil give vores medlemmer eksklusiv adgang til nogle af de mest spændende spilfranchises, mens vi fortsætter med at udvikle et katalog med fantastiske mobilspil til vores medlemmer over hele verden."

Det kommende Assassin's Creed mobilspil, som vi endnu ikke ved for meget om, udvikles af Netflix sideløbende med deres live-action Assassin's Creed-serie, der også er i proces hos streamingtjenesten. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt