Connery

TV-pejs til din Tablet?

Lyder det underligt? Læs videre her...

TV-pejs til din Tablet?
Normalt er jeg ikke hurtig til at bide på pressemeddelelser fra brands der vil redde verden (men kun imens de sælger mere) og derfor tog det mig også lidt tid at komme til denne. 

Men altså, Grants Whisky har fået udviklet denne her tablet applikation, der deler en del af de samme træk som TV-pejsen; en række meditative filmloops i virkelig god kvalitet. Så en dag da jeg trængte til at gemme mig lidt fra byens larm inde på kontoret, hældte jeg et glas op, og kiggede nærmere på den.

Our Reward har en blandet række af klip, der blandt andet byder på små selvenser fra distilleriet, klip fra naturen, og storbystøj - så hvad du nu er til af baggrundsstøj, er der sikkert en der passer dig.
ANNONCE
"Whiskygiganten Grant’s har sammen med den succesfulde nordiske duo, herboende Gustaf Wollin og svenske Daniel Takacs, videreudviklet den succesrige TV-pejs. Nu lanceres appen ”Our Reward” globalt – og til både Android og iOS."

Fint og kunstnerisk er det, og app'en er ikke overplastret med reklameplakater. Vidste du i øvrigt at Grants står bag flere af verdens førende spiritusmærker: Glenfiddich®, The Balvenie®, Scotch Grants®, Hendrick® Gin, Sailor Jerry®, Milagro® Tequila og Tullamore Dew®. 

iPad download

Android download


...og nu: Send en af hver, søde PR-folk! Vi trænger til at meditere på redaktionen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce