Connery

Tusser og MC-træf i Fængslet: Prison Ink vender tilbage

Tattoo-festivalen sætter større fokus på motorcyklister

MC-træf i Fængslet til Prison Ink er tilbage i år

Efter to års aflysninger pga. covid er Prison Ink Tattoo Festival i Fængslet i Horsens tilbage og dermed også Prison Ink endags MC-træf for alle interesserede, lørdag d. 28. maj fra kl. 11.
 
Prison Ink er skandinaviens største tattoo festival, og ligesom de øvrige år er der et endags MC træf om lørdagen. Prison Ink Bike Meet har været en succes fra starten med flere og flere deltagende motorcyklister og i år fortsætter det, som snart er en tradition i forbindelse med den verdenskendte tattoofestival.

ANNONCE
Prison Ink - Tusser og MC-træf i Fængslet: Prison Ink vender tilbage Prison Ink

Til Prison Ink, kan man udover at mødes med andre motorcyklister også få lavet en tatovering af en af de mange dygtige tatovører, der arbejder til messen. Prison Ink er præget af festivalsstemning med streetfood, drinks, handlende og street art kunstner og de historiske rammer bag murene gør MC-træffet helt unikt.

Under Prison Ink deltager ca. 250 af verdens bedste tatovører og de rejser til Horsens fra mere end 20 lande. Det er en arbejdende festival, så hvis man vil have lavet en ny tatovering - måske af yndlingskøretøjet - af de bedste tatovører, så er det til Prison Ink at mulighederne er enorme. 

"Sidste år kom der mere end 300 på motorcykel om lørdagen, så interessen er stigende. Alle hygger sig og har en dejlig dag og får en god oplevelse med lidt af hvert til hele festivalen," siger Jakob Schultz, der er er en af arrangørerne af Prison Ink.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce