Connery

Turtle Beach Elite Pro 2 + Superamp [Test]

Chatmix-headset med dedikeret forstærker til konsol-entusiaster

4 ud af 6 stjerner

Turtle Beach er storleverandør af gamer-headsets. I den forbindelse har vi taget et kig på deres nye headset - Elite Pro 2+Superamp.

Elite Pro 2 + SuperAmp er dedikeret skabt til brug med Xbox One og PlayStation 4. Det betyder dog ikke, at man ikke kan finde anvendelse til headsettet andre steder, og det ER muligt at connecte til både smartphone og PC, dog noget mere omstændigt. 

Missionen for Turtle Beach med dette headset, er at skabe et headset der giver konkurrencefordele ved kompetitativ gaming. 

ANNONCE

Komfort

Førstehåndsindtrykket er godt. Headsettet synes at være udviklet med fokus på komfort, hvilket da også kan mærkes.
 

Efter at have testet headsettet i en uge, er der heller ikke opstået et tidspunkt, hvor det har føltes ubekvemt at have på eller for strammende. Det er et godt udgangspunkt for et headset, og det skyldes nok også den lette kombination, sammen med materialevalget, der giver dug memory-foam og syntetisk læder ved ørekopperne.

Superamp-lyd

Den medfølgende Superamp, som både kan bruges til at justere lydniveauet, har også til funktion at skabe kontakt - appen Turtle Beach Audiohub - som skal downloades fra enten Android Market eller App Store - via Bluetooth til ens mobiltelefon.

Formålet med at oprette forbindelse til appen er, at spilleren selv skal kunne skræddersy lyden til det pågældende spil. Samtidig kan der dog også vælges imellem nogle forudindstillinger, så lyden eksempelvis passer til skydespil eller racerspil.  
Lydkvaliteten i mikrofonen  i headsettet var god.

En anden vigtig funktion i superampen, er chat-mix funktionen, der fysisk lader dig styre volumen-differencen mellem spillets lyd og chatfunktionen.
 

Overordnet er det generelle lydbillede i orden - ikke noget ekstraordinært - men heller ikke dårligt.

De laveste frekvenser er boostet, så når der høres en skud fra en pistol - som eksempelvis i Red Dead Redemption 2 der blev brugt i forbindelse med testen - så giver det et ordentligt brag.

Det fungerer efter hensigten. Selve opkoblingen fra appen til PS4 Pro var også gnidningsfri. Det sammen kan dog ikke siges, når det kom til at parre Superampen med PC. 8 ud af 10 gange var der problemer, hvor headsettet ikke kunne kobles til. 

ANNONCE
Turtle Beach Elite Pro 2 + Superamp

Pros:
Headsettet giver god komfort
Mikrofonenslydkvalitet er god
Nem opkobling til PS4 Pro

Cons:
Det virker bøvlet, at skulle downloade appen Turtle Beach Audiohub
Svær at koble headsettet til PC
Bluetooth funktionen virker ikke hver gang
Begrænset at høre forskel på de forskellige forudindstillinger på appen

Pris: 1649,- kroner

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce