Connery

Tudor relancerer Black Bay Chrono i 50 års-markering

Er du på sort eller hvid?

Tudor kan et eller andet, i forhold til at få alle til at føle sig velkomne på den nørdede scene, der udgør ur-fanatikere. Det er umiddelbart og direkte - og samtidig gennemført kvalitet. 

Rolex' lillesøster er ofte set som et mere opnåeligt og tilgængelig, men er samtidig garant for den gode schweiziske ur-kvalitet - og Tudor Black Bay-urene ender ofte både hos samlere og folk der bare gerne vil have et lækkert ur, som de rent faktisk tør bruge. 

ANNONCE
Tudor relancerer Black Bay Chrono i 50 års-markering

I forbindelse med Ur-messen Watch and Wonders, har Tudor brugt Black Bay Chrono-urets 50-års jubilæum som anledning til at lancere "det nye Black Bay Chrono" - og vi må bare sige: Det er et fantastisk fedt ur, ved første glimt. 

Tudor Black Bay Chrono

Det nye Tudor Black Bay Chrono holder en bredde på 41 mm, og kommer med enten sort eller hvid urskive. Uret er blevet tyndere end tidligere Black Bay Chrono-modeller, og holder sig nu en tykkelse på 14.4 mm, mens der stadig er plads til et COSC-certificeret Calibre MT5813 urværk. 70 timers energireserve.

ANNONCE
Tudor Black Bay Chrono Ref 79360N - Tudor relancerer Black Bay Chrono i 50 års-markering Tudor Black Bay Chrono Ref 79360N

Tudor holder sig til deres genkendelige "snowflake visere" der er belagt med hvid luminova. Snowflake viseren går helt tilbage til 1969 og er et af Tudors kendetegn - det samme er den umiddelbare tilgang til uret: Tudor siger i forbindelsen med afsløringen af det nye ur, at man slipper for at døje med ventelister - og er så sikre på kvaliteten at de tilbyder 5 års garanti - og anbefaler første eftersyn, efter først 10 års ejerskab. 

Tudor Black Bay Chrono Ref 79360N fås med både stållænke, læderrem eller vævet rem, og den vejledende schweiziske pris lyder på 4950 CHF (33.250 kroner)

ANNONCE
Sort skive med hvide sub-dials - Tudor relancerer Black Bay Chrono i 50 års-markering Sort skive med hvide sub-dials
Hvid skive med sorte sub-dials - Tudor relancerer Black Bay Chrono i 50 års-markering Hvid skive med sorte sub-dials
Del

Seneste nyt

Annonce