Connery

Truly Madly Completely

Stuerene Savage Garden afslutter definitivt deres samarbejde med et nyt ”best of” album

4 ud af 6 stjerner
Truly Madly Completely
Det var personligt en tur ned gennem Memory Lane, mens jeg lyttede dette album igennem, da jeg er tidligere fanatisk fan af Savage Garden. Man kommer let til at forbinde musik med nogle personlige oplevelser, så der var både smil, latter og sorg i de knap 80 minutter som albummet varer.

Savage Garden startede deres karriere tilbage i "96 og det er da også blevet til en god del radio hits, trods der kun blev udgivet 2 albums. Den nok mest kendte single "Truly Madly Deeply", skrevet til Darren Hayes" eks kone, blev et kæmpe hit og lå rent faktisk #1 hele 9 uger i træk på Billboard charten - det er mere end nogen anden popsang!

Det blev til 23 mio. solgte albums verden over, indtil forsanger Darren Hayes og musiker Daniel Jones for ca. 4 år siden valgte at gå hver til sit, for at forfølge deres egne musikdrømme.

På dette album, med den udmærkede titel "Truly Madly Completely", er der samlet 10 af de bedste hits. For at være retfærdig, så er det 5 fra det første album og 5 fra det sidste. Derudover findes der 5 udmærkede B-sides, der tidligere har været at finde på
Jeg synes selv forsiden af coveret er uhyggeligt irriterende at kigge på, det ligner mest af alt, at nogen har haft det lidt for sjovt med Photoshop! Det er muligvis bare et spørgsmål om smag. Albummet findes i 4 gyselige farver og den vil også udkomme i CD/DVD format. Det er dog endnu uvist herfra, hvad der er at finde på DVD"en.

Jeg vil til sidst lige tilføje, at jeg personligt synes, dette album burde være det sidste led i enhver Savage Garden fan"s cd samling! Det samler det bedste af det bedste, og det er virkelig popmusik af den høje kvalitet. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har det allerede været en tur ude i bilens cd-afspiller og det gav virkelig mulighed for at skråle med på det meste - for som de siger i TV-reklamen for dette album "Det er sange du kan nynne med på"! Jeg vil derfor give dette album 6 ud af 10 noder, da det jo ikke er helt uhørte og nye numre det hele!

Til allersidst lige for at kvæle alle onde rygter jeg bl.a. har hørt på to radiostationer nu (jeg nævner ingen navne!) så er Savage Garden IKKE - og jeg gentager - IKKE samlet som band igen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce