Connery

TRR: Kreta #7

Sidste aften - og hvilken en!

Så var det blevet sidste dag i seniorparadis, og nu skulle de gamle edderlåsemig forarges, så de aldrig ville blive de samme.
TRR: Kreta #7
Til det formål er spiritusmedicin som sendt fra himlen. Men inden vi skulle være skamløst fulde, besluttede vi os for at være kulturelle, nu hvor det ikke var lykkedes sidste gang. Men ak, rygradden var stadig slap, så det blev til en enkelt statue i en park og så en meget kulturel græsk salat og en stor cola.

Tilbage på hotellet smuttede vi i poolen, hvor vi samtidig fik set en dykkerinstruktør med det mest ringe sælgergen i verden. Der stod et fint skilt, at der mellem 15 og 15.30 ville være gratis introduktion. Han troppede pænt op med alt sit udstyr, gjorde sig klar, og hoppede så i. Som sådan en god idé i dette turist helvede, men han lå bare og plaskede rundt for sig selv. Han prøvede ikke at kontakte en eneste, og efter en ½ time i vandland pakkede han sammen og smuttede videre til næste hotel. Jeg forudser sløje salgstal for den dykkerforretning.

I mellemtiden var der kommet en lækker ny pige i poolen. Men ak det var for sent, vi skulle ud og spise med 65-rejser, og hun var måske i virkeligheden kun 15 og havde et dødt øje. Men desperate tider avler desperate fantasier. Efter middag med de gamle, som i øvrigt var et af turens bedste måltider (maden ikke de gamle), var det endelig slut med alt den udenomssnak. Nu skulle vi være fulde. Sådan noget sker nemt, hvis man drikker ouzo, som Showoff åbenbart mente var naturligt efter vores bragende raki succes.
ANNONCE
TRR: Kreta #7
Udover de fantastiske ouzoer lavede Mimi også nogle direkte udrikkelige drinks, så vi måtte som skolepiger smutte op og bede om mere sodavand. Meget mere. Yorgos sad der selvfølgelig også og holdt øje med os. Han var sikkert glad for, at vi skulle hjem i morgen, men vi havde lyst til at minde ham om, at han gik en hård sæson i møde. For vi sørgelige skabninger ville jo bare blive afløst af nogle nye freaks, som ville begære Mimi ligeså hårdt.

Vi satte kursen mod Splendid, hvor det hele dog startede lidt sløjt. Vi prøvede at åbne et sæt på 3 piger ved hjælp af lidt trylleri, men det havde nok krævet mere talent og mindre sprut. De var tydeligvis ikke imponerede, og efter nogle få minutter stod det klart, at slaget var tabt. Vi fyrede den lidt af på dansegulvet og plantede os derefter solidt foran baren, for der var 4 norske piger, der havde fået rigeligt at drikke, og det gav følgende resultat:
ANNONCE
TRR: Kreta #7
TRR: Kreta #7
På et tidspunkt skete det uundgåelige dog; en af pigerne skvattede. Det blev desværre ret blodigt, men det, Showoff skulle til at sige, virkede endnu dummere. Da hun lå der, skred han ind blandt den samlede flok og råbte: "Don't worry, I'm a doctor!"

Showoff havde åbenbart et udvidet førstehjælpskursus fra dengang, hvor blodigler var et hit, hvilket han mente gjorde ham til en nutidens verdensklasse læge. Jeg syntes ikke, det virkede som en god idé, men til min absolutte forbavselse syede han den stakkels pige flot med to lige sting, og grundet hendes abnorme alkoholindtag var hun hurtigt i gang med at danse igen uden smerter.
ANNONCE
TRR: Kreta #7
Vi satte os ud i baren foran diskoteket for lige at fordøje oplevelsen, og her fik vi åbnet et sæt tøser, som viste sig at være fra Østrig. "Well g'day mate, let's put another shrimp on the barbie!" Jeg kæmpede en hård kamp med min frille, for hun kunne praktisk talt ikke et ord engelsk, og da jeg aldrig har haft tysk, var der åbenlyse kommunikationsproblemer. På billedet kan I i øvrigt se, at hun var helt tosset med mig.

Når det verbale sprog fejler, må kroppen tage over, så vi inviterede damerne ned til stranden for at se, hvad der så kunne ske. Her forsøgte jeg mig håbløst med platte ting som at gætte hendes stjernetegn. Hun nikkede ja, og jeg troede, at jeg havde gættet rigtigt, men i virkeligheden fattede hun bare ikke en meter af, hvad jeg sagde. Jeg husker, at jeg på en meget sær plattysk måde fik sagt stjerneskud, som hun smilede lidt af.

Jeg vurderede derfor, at dette tidspunkt kunne være ligeså godt som hvilket som helst andet og lagde an til at smække en af de våde på hende. Til min store forbavselse var mit håbløse tysk gået rent ind, og jeg blev tilladt adgang til hendes piercede tunge. Ikke dårligt, hvis jeg nu selv skal sige det. Efter lidt snaven frem og tilbage, var det blevet sent, og Showoff hev fat i mig og fortalte, at nu skulle vi hjem. Derhjemme sammenfattede jeg aftenen i en lille video. Et par timer efter vækkede jeg Showoff med Boten Anna. Vi skulle i lufthavnen. Det var på tide at komme helt hjem.
ANNONCE
TRR: Kreta #7
Del

Seneste nyt

Annonce