Connery

Tror du på spøgelser?

Connery.dk har sammensat et hold af spøgelsesjægere...

"Åndernes Magt", og andre programmer af samme klasse, gjorde alt hvad de kunne, for at få folk til at tro, at der eksisterede spøgelser i stort set samtlige hjem i Danmark, men er dette nu også den skindbarlige sandhed?

I kølvandet på disse udsendelser, har vi på Connery.dk sammensat et yderst kompetent hold af spøgelsesjægere, der med et hidtil uset grad af engagement, vil undersøge påstandene om spøgelser i det danske rige.

Spøgelsesjægernes arbejde vil være at indsamle information om en given lokalitet, hvor påstande om spøgelser eksisterer. Når historien er gennemgransket og lokalbefolkningen er blevet adspurgt om de åndeliges færden og gebærden, vil holdet tilbringe en nat på stedet, for endeligt at kunne af- eller bekræfte myterne.

Nattens begivenheder vil så kunne læses af jer - kære læsere - med lige store dele seriøsitet, gys og humor. Alt vil blive dokumenteret, så sandhedsfaktoren vil ingen kunne kimse ad.

Holdet, der er sammensat specielt til denne opgave, består af:
ANNONCE
Tror du på spøgelser?
Eis

En frygtløs mastodont i samme vægtklasse som Patrick Bateman. Hans færdigheder indenfor sit felt er uovertrufne. Eneste problem er, at vi endnu ikke rigtigt ved, hvad det er for et felt, som Eis er kompetent indenfor.
Tror du på spøgelser?
Showoff22

Et nyt skud på stammen, som nok skal kunne holde eventuelle spøgelser hen med en dybsindig snak om mad og vin. Et emne, som Mads behersker til fulde!
ANNONCE
Tror du på spøgelser?
Kim Welts

Kim bliver manden, der skal forsøge at få det værste frem i de spøgelser, der skulle vælge, at krydse verbale klinger med os. En sjældent set provokatør, som nok skal give de lagenklædte åndelige skikkelser kamp til stregen.
Tror du på spøgelser?
Lyne

Lyne bliver gruppens Joker. Vil vil nok ret ofte se Lyne sidde i en position, hvor han ser vågen ud, men rent faktisk sover. Dette vil nok forvirre så at sige samtlige genfærd, som ser Lyne på vagttjansen.
ANNONCE
Tror du på spøgelser?
Pallisgaard

Min opgave bliver, i kraft af min positon som gruppens ældste, at holde styr på de fire ovenstående in
Nu er det så, at du som læser kan være med til, at påvirke vores lille artikelserie. Kender du nogle steder, hvor den hvide dræberhamster eller manden i den blå pyjamas går igen, så tøv ikke med at kontakte os!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce