Connery

'Tror du, at du arbejder så meget i weekenderne, så du slipper for at føle dig ensom?'

Et blogindlæg fra chefredaktøren

"Tror du, at du arbejder så meget i weekenderne, så du slipper for at føle dig ensom?" Sådan lød spørgsmålet.

- Njaa, det ved jeg nu ikke. Var min umiddelbare tanke. - Eller, måske? 

Men det er sådan et simpelt spørgsmål, der har et ret komplekst svar. Mit første svar, ville være, at jeg arbejder meget, fordi der er brug for det - fordi jeg elsker det jeg laver. Og fordi, at jo mere arbejde jeg smider i, desto bedre går det. #hustle

Det mere reelle svar, er: Af og til.

Af og til arbejder jeg i weekenden, fordi det er en direkte nødvendighed.

Andre gange gør jeg det, for at undslippe den realitet, at jeg ikke lige har fået lavet nogle planer, og at det måske ikke altid er fedt. Især i løbet af de sidste to - tre år, hvor jeg i den grad er løbet efter karrieren, mens mange af vennerne er gået i gang med at finde kærester, blive gift og få børn.

Det er ikke så meget at JEG har brug for at løbe efter det projekt lige nu - men mere, at de drenge har fået en masse andet, de også er passionerede omkring.

Det er blevet sværere, at lave de der dagen-før aftaler, som jeg ellers altid har favoriseret, så der er måske et eller andet, at kigge nærmere på der.

Ensomhed er vel lidt af en menneskelig tilstand, og den kan ramme alle.

ANNONCE

Man kan føle sig helt alene, midt i familiens skød - og man kan føle sig omgivet af kærlighed, når man er helt for sig selv. Så det er svært at sætte fingeren på.

For lidt over et år siden, da vi investerede i M!, havde jeg gjort op med mig selv, at jeg ville gå ind i et år, der krævede masser af tid og hårdt arbejde - og det har det så sandelig også gjort, og det gør det stadig.

Når det er sagt, så fortryder jeg det ikke - men jo, gu fanden kan det da være ensomt, at sidde og knokle til langt ud på aftenen.

Af og til.

Og af og til, er det helt fantastisk - og det er endnu mere fantastisk, at se, hvad det kaster af sig. Af glæde, grin, liv.

Og ja! Gutter, jeg ved det er lidt touchy-feely, men vi mænd er for dårlige til at snakke højt om tingene, altså de der ting, vi bærer helt tæt. Men jeg prøver at blive bedre - både for mig selv, men også for I andre, der går derude og kæmper med et eller andet.

Følg med på Instagram, hvor jeg deler ud af både dybe og lette emner. 

Vis dette opslag på Instagram

? "Tror du, at du arbejder så meget i weekenderne, så du slipper for at føle dig ensom?" Sådan lød spørgsmålet. - Njaa, det ved jeg nu ikke. Var min umiddelbare tanke. - Eller, måske? Men det er sådan et simpelt spørgsmål, der har et ret komplekst svar. Mit første svar, ville være, at jeg arbejder meget, fordi der er brug for det - fordi jeg elsker det jeg laver. Og fordi, at jo mere arbejde jeg smider i, desto bedre går det. #hustle Det mere reelle svar, er: Af og til. Af og til arbejder jeg i weekenden, fordi det er en direkte nødvendighed. Andre gange gør jeg det, for at undslippe den realitet, at jeg ikke lige har fået lavet nogle planer, og at det måske ikke altid er fedt. Især i løbet af de sidste to - tre år, hvor jeg i den grad er løbet efter karrieren, mens mange af vennerne er gået i gang med at finde kærester, blive gift og få børn. Det er ikke så meget at JEG har brug for at løbe efter det projekt lige nu - men mere, at de drenge har fået en masse andet, de også er passionerede omkring. Det er blevet sværere, at lave de der dagen-før aftaler, som jeg ellers altid har favoriseret, så der er måske et eller andet, at kigge nærmere på der. Ensomhed er vel lidt af en menneskelig tilstand, og den kan ramme alle. Man kan føle sig helt alene, midt i familiens skød - og man kan føle sig omgivet af kærlighed, når man er helt for sig selv. Så det er svært at sætte fingeren på. For lidt over et år siden, da vi investerede i M!, havde jeg gjort op med mig selv, at jeg ville gå ind i et år, der krævede masser af tid og hårdt arbejde - og det har det så sandelig også gjort, og det gør det stadig. Når det er sagt, så fortryder jeg det ikke - men jo, gu fanden kan det da være ensomt, at sidde og knokle til langt ud på aftenen. Af og til. Og af og til, er det helt fantastisk - og det er endnu mere fantastisk, at se, hvad det kaster af sig. Af glæde, grin, liv. Og ja! Gutter, jeg ved det er lidt touchy-feely, men vi mænd er for dårlige til at snakke højt om tingene, altså de der ting, vi bærer helt tæt. Men jeg prøver st blive bedre - både for mig selv, men også for I andre, der går derude og kæmper med et eller andet. #liveterengodide #iværksætterliv

Et opslag delt af Mikkel Vermeulen ?? (@thenameismikkel) den

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt