Connery

Trolls - Internettets Horeunger

Anonym + Keyboard = Idiot.

Trolls - Internettets Horeunger
Ligesom ham i eventyret, der sidder under broen. Men nej, overhovedet ikke.
 
Så du er på internettet lige nu, medmindre du har printet denne artikel ud og sidder i en brun læderstol, med en pibe i hånden og kaffe i koppen, og bladrer igennem A4 papirer som om du læste en avis. I så fald: Touche.
Du bekæmpede systemet mand! Ingen skal fortælle dig hvad du gør.
Er du til gengæld på world wide web så har du... undskyld. Ingen burde nogensinde bruge udtrykket world wide web. Aldrig. I fortjener bedre. Jeg burde blive kørt ud til en gård og leve for evigt med en sød familie, der kradser mig under maven hele dagen.
Men eftersom at jeg – ifølge københavnsk politi - skal opholde mig 100 meter fra Jørgen og Ørlas gård de næste 10 år, så må I bide det I jer.
ANNONCE
De vil aldrig forstå vores kærlighed! - Trolls - Internettets Horeunger De vil aldrig forstå vores kærlighed!
Du er som sagt på internettet, og har du opholdt dig på nettet i mere end de 5 minutter du sad og undrede dig over overstående tekst, så er du garanteret også stødt på en Troll (jeg vælger at bruge det engelske udtryk, fordi ordet ”trold” bare minder mig om Hugo og Trolderik).
 

Trolls

Der er mange meninger om, hvad en Troll og trolling er. Den mest simple forklaring er: Trolls er helt almindelige mennesker der, med en computer, et publikum og anonymitet, vil gennemgå en forvandling fra en normal person til et gigantisk røvhul (som afbilledet i starten).

En Troll vil finde et forum, hvor der bliver debatteret et emne (typisk et emne med i forvejen ekstreme holdninger), og så komme med argumenter stopfyldt med verbalt lort. Ikke fordi personen nødvendigvis er enig med sine ord, men alene for at pisse folk af og få en reaktion.
Det er ikke en ny ting blandt mennesker, alle der har en ældre søskende kan bevidne dette fænomen. De vil se dig gå amok fordi det er sjovt.
 
Som med alle slags røvhuller så eksisterer der flere "levels" i trolling.
Der er eksempelvis en målbar forskel i forhold til at poste ”Jeg HADER Harry Potter” i en ”Jeg ELSKER Harry Potter”-tråd, og til at håne og chikanere familiemedlemmer af en 14-årig pige, der er blevet myrdet.  
Det er ikke lol. Det vulgært og afskyeligt.
Fyren der gjorde sidstnævnte blev forresten fængslet 18 uger. Fordi, du ved...  det er internettet, ikke en usynlighedskappe.
ANNONCE
Hvem er nu en Harry-Potter-Taber, hva!  - Trolls - Internettets Horeunger Hvem er nu en Harry-Potter-Taber, hva!
Dette er bare en af de mange sager, hvor trolling er blevet så ekstremt. Bedste eksempel på hvor vidt det kan gå er Jessi Slaughter.
Kort sagt: 11 årig pige får sit liv ødelagt af Trolls.
 

Men hvorfor?

Hvem ved..
Psykologisk set er det bare sådan, at vi som den mest udviklede art i verden er mere tilbøjelige til at lade vores moral visne, hvis vi kan gemme os bag anonymitet.
Det er derfor at folkemængder kan gå amok og smadre hele København, for blandt alle de andre mennesker er de usynlige.
Tænk lige over det næste gang du forestiller dig hvor fedt det ville være at have en ægte superhelt.
 
Måske er det fordi vi alle har ondskab i os, og nogen mennesker manifestere det i form af internet terror.
Måske bærer de på en smerte, de føler skal deles af andre. 
 
Vil du være en Troll. Så gør det på en sjov måde. Hvis det ikke er nok... så knep dig selv!
 
.. og husk:
Dont feed the Trolls.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce