Connery

Treasure

Her er din drink til weekendens middag

Du har garanteret, ligesom de fleste andre af os, været ude for, at du skal lave middag efterfulgt af dessert. Normalt ender man altid ud med en klump is eller noget andet let. Her er noget andet let - en Treasure.

Du skal bruge en del ingredienser, men tilgengæld gør den sig rigtig godt som dessert eller som en dessert til desserten!
ANNONCE
Følg med i vores drinktema på dette link
Treasure
Du kan følge vores drinktema her på Connery.dk de kommende uger, men vil du sikre dig, at du får dem allesammen med, så opret dig en profil og modtag vores nyhedsbrev. Du kan også "synes godt om" os på Facebook, for her poster vi dem også.
ANNONCE
Info:
Connery Drink Tema, sætter fokus på drinks, som man kan finde ud af at lave. Det er desuden drinks, som ikke kræver ingredienser, som kun kan skaffes hos en kinamand, på et hjørne i New York! - Se alle drinkopskrifter herInfo:

Sponsor:
 Shake-It.dk - Få inspiration til drinks og Cocktails

Location: Hornsleth Bar København

Bartender: Kasper Dam

Foto: Christian Grüner

Video og klipning: Dennis Stanley

Bemærk: Flasken Kasper kaster rundt med er en såkaldet "træningsflaske" - Vil du gerne selv i gang med at lære at kaste med flasker, så kan du få en virkelighedstro træningsflaske med  SKYY - Vodka her
ANNONCE
Del

Seneste nyt