Connery

Tre fede gaver til den unge herre-fødselar

Der findes ikke noget bedre end en aften, hvor man skal ud og mødes med drengene. Når man mødes i større grupper med sine tætteste gutter, så er det tit der, at det fedeste sker, og der hvor minder bliver lavet. Drenge kan som ingen andre få sjov ud af hinanden og gejle hinanden op til et nærmest uendelig højt niveau, uanset hvilken aktivitet, der er på programmet. Dette er ingen undtagelse, når jeres gode ven har besluttet sig for at holde en fødselsdagsfest for drengene. Udover at i kan regne med, at der bliver fart over feltet og knald på, så er der jo også visse formalia, der skal opfyldes ved en fødselsdag. Ét af disse er den obligatoriske fødselsdagsgave til fødselaren. Her kan det godt nogle gange være svært at afkode, hvad der lige skal til for at få festen til at gå op i en højere enhed. Man er jo også interesseret i at give en god gave. Men skulle i være i tvivl om, hvilken retning i skal gå med årets gave, så kommer her tre veloplagte bud på fede gaver til den unge herre-fødselar.

Sex-legetøj

Om jer og fødselaren befinder jer i slutningen af teenage-årene eller i midten af tyverne, så kan sex-legetøj virkelig være en partystarter af en gave. Om det gives som en joke eller ej er sådan set underordnet. Så længe det bidrager til stemningen, er det en god gave. Ét bud kunne for eksempel være et fleshlight, læs mere om fleshlights her. Et andet sprængfarligt bud kunne være en blowjob maskine. Sex-legetøj som gave er ikke for alle, men i kender jeres drengegruppe bedst. For det rette publikum, kan gaver som disse virkelig sætte spark i tingene.

Noget til barskabet

En form for alkohol er en gave, der aldrig fejler. Måske er det en af de mere sikre gavevalg, men der er mange fødselarer, som holder af at få fyldt barskabet en smule op en gang om året. I kan også udvide formularen og give fødselaren en færdiglavet smagsprøve på det drinks-kit i har givet ham i gave. Så bliver gaven også interaktiv.

En oplevelse med drengene

En gave, der i den grad også er interaktiv, er oplevelsen. Hvis i er en større gruppe drenge, så slå jer sammen og giv fødselaren en oplevelse, der bliver et minde for livet. Dette kunne være en tur på restaurant, et spil paintball eller en koncert med hele flokken. Kun fantasien sætter grænser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce