Connery

Traileren til The Witcher-serien er endelig landet

Kan Netflix knække nødden til gaming-filmatisering?

Fans af The Witcher-spillene har med rette holdt vejret, siden det for år tilbage blev annonceret, at Netflix ville transformere den umådeligt populære roman- og spilserie til en tv-serie. 

Det er helt forståeligt, for det er mere reglen, end undtagelsen, at ting går galt, når elskede spilkarakterer, skal have nyt liv. 

Men den første reelle trailer for The Witcher, er ikke helt forfærdelig, og faktisk virker det til, at vi har at gøre med en nogenlunde troværdig konvertering. 

ANNONCE
The Witcher - Trailer

I den halv time lange paneldebat, der fulgte traileren op, under weekendens Comic-Con, blev det klart vist, at især Henry Cavill virkelig har gjort en indsats, for at leve sig ind i rollen, som den famøse monsterjæger. 

Vi krydser fingre for, at det her rent faktisk bliver en serie, der giver The Witcher den nødvendige respekt og behandling, til at gøre det til en god oplevelse, for fans af spillene. 

Netflix har endnu ikke sat en fast dato på premieren, men det fremgår af deres presseoplysninger, at serien rammer tjenesten, inden udgangen af 2019. 

ANNONCE
The Witcher comic-con panel
Del

Seneste nyt

Annonce