Connery

Traileren til Shadow of the Tomb Raider er landet

Lare er blevet voksen - igen!

Det er begyndelsen på enden for Tomb Raider. Igen. 

I 2013 fik vi et reboot af Tomb Raider, der bare fik titlen 'Tomb Raider'. Det var et ret fantastisk spil, der tog os med tilbage til Lara Crofts allerførste eventyr, som ung teenager. Siden da fik vi Rise of the Tomb Raider, og nu kommer så 'Shadow of the Tomb Raider', der af udvikleren Square Enix, betegnes som afslutningen på en trilogi, de begyndte med Tomb Raider 2013. 

I Shadow of the Tomb Raider, møder vi en Lara Croft der endelig er blevet voksen, og som måske bedst kan beskrives som peak-Tomb Raider. Lara på topppen af sit game. I Shadow, går Lara benhårdt ind i kampen mod Trinity-organisationen, som hun sporadisk har løbet ind i, i løbet af de to sidste spil, men denne gang er det altså et kapløb mod tiden, for hendes fjender følger et gammelt sydamerikansk sagn, der skulle kunne servere dem verdens undergang på et fad. 

Det trækker Lara Croft med til Mexico og de sydamerikanske regnskove, hvor handlingen tager umiddelbart tager en mørkere drejning, end i de tidligere spil. Og det er helt klart noget at se frem til. 

Tjek traileren her: 

ANNONCE
Shadow of The Tomb Raider

Spillet har med reveal-traileren også fået fastsat en premieredato: Den 14. september 2018. 

Shadow of the Tomb Raider udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. 

Der er allerede åbent for forudbestillinger nu, for både den almindelige version, Croft-versionen med ekstra in-game content og season pass, og Shadow of the Tomb Raider: Ultimate Edition, der kommer med en lille Tomb Raider samler-statue, en oplukker formet som Laras klatreøkse, originalt soundtrack, en lommelygte og ekstra in-game indhold. Oplukkeren er fed. 

ANNONCE
Traileren til Shadow of the Tomb Raider er landet
Del

Seneste nyt