Connery

Traileren til sæson 2 af Apple TV+'s episke 'Foundation' er landet

Foundation vender tilbage!

Apple TV+ har netop offentliggjort den længe ventede trailer til anden sæson af den episke science fiction-serie, "Foundation". Den er baseret på Isaac Asimovs prisvindende noveller og er blevet til virkelighed gennem dinstruktør David S. Goyer. Og efter en imponerende første sæson, er 2. sæson nu en realitet - den lanceres på streamingtjenesten den 14. juli 2023. 

De 10 afsnit som 2. sæson består af, frigives hver fredag frem til 15. september 2023.

ANNONCE
Foundation S2 Trailer

Mere end et århundrede efter sæson 1 finalen intensiveres spændingerne i galaksen i "Foundation" sæson to. I takt med at Cleon-dynastiet (Lee Pace) begynder at gå i opløsning, planlægger en hævngerrig dronning at ødelægge Imperiet indefra. Hari, Gaal og Salvor opdager en koloni af Mentalics med psioniske evner, der truer med at ændre selve psykohistorien.

"Foundation" er en monumental tilpasning af Asimovs fortællinger, der skildrer historierne om fire afgørende individer, der transcenderer både tid og rum, da de skal navigere dødelige kriser, skiftende loyaliteter og komplicerede relationer, som i sidste ende vil afgøre menneskehedens skæbne.

Sæson to af "Foundation" byder også på et genbesøg af castmedlemmer som Laura Birn, Cassian Bilton og Terrence Mann, samt introducerer nye karakterer og stjerner, herunder Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Ella-Rae Smith, Holt McCallany, Rachel House, Nimrat Kaur, Ben Daniels og Dimitri Leonidas.

Som en del af underholdningspakken tilbyder Apple TV+ også "Foundation: The Official Podcast", en ledsagende podcast til dramaserien, der er vært for Jason Concepcion og Goyer.

Fans kan streame hele første sæson af "Foundation" nu på Apple TV+ og forberede sig på den nye sæson, der lander på platformen den 14. juli. Første sæson er klart en anbefalelsesværdig kigning - særligt hvis du er fan af sci-fi, tidsrejser og snørklede storylines.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce