Connery

Traileren til den kommende AMC-serie Preacher ser for vild ud

Se den! Om ikke andet, så bare for manden der får brækket sin arm.

Selv om den først lige er dukket op på vores radar, ser Preacher ud til at blive en af det kommende års helt store serieoplevelser for os drengerøve.

Preacher er baseret på en DC Comics tegneserie af samme navn, hvori landsbypræsten Jesse Custer, bliver besat af en overnaturlig skabning, der er resultatet af et svangerskab mellem en engel og en dæmon. Den besættelse sender præsten på en mission, for at finde gud, og meningen med det hele - men på vejen er der en helvedes masse, der lige skal sættes til korset først.

Preacher får premiere på samme kanal, som vores højtelskede The Walking Dead, AMC, i midten af 2016. 

I hovedrollen som den røvsparkende Preacher, ser vi Dominic Cooper, der har leveret fede præstationer lige siden Devil's Double, over Captain America og snart i en af hovedrollerne i den kommende Warcraft-film.

ANNONCE
Preacher - Premiere Trailer
Traileren til den kommende AMC-serie Preacher ser for vild ud

Men det er ikke bare skuespillet vi forventer os en del af, i instruktørstolen har vi nemlig et makkerpar der står bag et par af det seneste årtis bedste komedier. Komedier som Superbad, Pineapple Express, This Is The End og The Interview. Nemlig, Seth Rogen og Evan Goldberg!

ANNONCE
Del

Seneste nyt