Connery

Traileren for 9. sæson Walking Dead markerer Rick Grimes exit

Kan serien forny sig?

The Walking Dead har haft en nedadgående formkurve gennem længere tid, men seriens bagmænd lover, at der kommer til at ske noget helt nyt i den kommende sæson. 

Og det er nødvendigt. Ikke bare fordi kvaliteten af underholdningen har været faldende, men fordi Andrew Lincoln der spiller Rick Grimes, har opsagt sin kontrakt, fordi han gerne vil søge nye græsgange. 

Det betyder at der skal tænkes kreativt, for at holde serien kørende. Og det kommer til at ske med brug af forskellige midler. Blandt andet får vi os et tidshop i serien, ligesom den kommer til at gøre brug af flashbacks - hvor mange ved vi ikke, men vi ved dog at Jon Bernthal (Shane) vender tilbage i en eller anden form, i kommende sæson. 

I øvrigt er det stadig ikke muligt at finde de nyeste afsnit af serien på helt lovlig vis herhjemme i Danmark. Den letteste lovlige workaround, er at købe seriens afsnit gennem amerikansk iTunes. Det er fandme dumt

ANNONCE
The Walking Dead sæson 9 trailer
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt