Connery

Trailer: The Mandalorian Sæson 2

Stor dag for Disney. Streamingtjenesten Disney+ er netop landet i Danmark (og andre lande) og på samme dag frigives traileren til 2. sæson af The Mandalorian. Disney Plus og første sæson, vender vi lige tilbage til...

Den kommende sæson af The Mandalorian har været undervejs i noget tid, og den blev bekræftet tilbage i februar 2020, lige i halen på den internationale konklusion af første sæson af Star Wars-serien. 

Traileren for 2. sæson viser hr. Mandalorian og "baby Yoda" på nye eventyr, og historien ser ud til at udfolde sig i endnu mere episke formater end første sæson.

Den 2. sæson af Mandalorian får premiere den 30. oktober 2020 - Se The Mandalorian på Disney+

Se traileren her:

ANNONCE
The Mandalorian - Sæson 2 trailer

I mellemtiden er Disneys streamingtjeneste netop gået i luften herhjemme, og mens mange er glade for endelig at få tilgang til den, er der et par kritiske røster, der går i gen på streamingtjenestens sociale medier: Man har nemlig valgt ikke at gøre hele sæsonen af The Mandalorian tilgængelig med det samme, på den danske version af tjenesten. 
Og man forstår godt kritikken, på lanceringsdatoen er det kun de første to afsnit af hitserien, der er tilgængelige - hvorefter man planlægger at rulle et nyt afsnit ud om ugen, indtil den første sæson er gennemspillet. 

Den umiddelbare grund til dette valg, må fra Disneys side være, at forsøge at holde på deres nye abonnenter i en længere periode fra starten af... Om de er med på 2. sæson af The Mandalorian sammen med resten af verden, er et godt spørgsmål - men det ville være en fejl, ikke at være der. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce