Connery

Trailer: The Last of Us-serien fremviser et væld af postapokalyptiske miljøer

Serien baseret på PlayStations bestseller er snart på streaming

Hvad bliver HBO's næste store nye serie efter House of the Dragon? Mange håber på The Last of Us - og nu ved vi, hvornår vi kan gå i gang med at følge med i Joel og Ellies eventyr i live-action - HBO Max har nemlig bekræftet, at den kommende survivalserie får premiere på det danske ben af deres streamingtjeneste den 16. januar 2023. 

Serien har også endelig løftet slørt for en flig mere af deres postapokalyptiske univers, og den seneste trailer giver et godt kig på flere af de imponerende settings - der alt andet lige flugter rigtigt godt med noget man kender fra handlingen i det første The Last of Us-spil, som serien forventes at dække.

ANNONCE
Pedro Pascal og Bella Ramsey som Joel og Ellie i The Last of Us - Foto: HBO Max - Trailer: The Last of Us-serien fremviser et væld af postapokalyptiske miljøer Pedro Pascal og Bella Ramsey som Joel og Ellie i The Last of Us - Foto: HBO Max

The Last of Us finder sted tyve år efter, at civilisationen er blevet ødelagt. Joel, en hærdet overlevende, bliver hyret til at smugle Ellie, en 14-årig pige, ud af en undertrykkende karantænezone. Hvad der starter som en hurtig opgave, bliver snart en brutal, hjerteskærende rejse, da de begge skal krydse USA - afhængige af hinanden for at overleve.

Medvirkende: Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess, Nico Parker som Sarah, Murray Bartlett som Frank, Nick Offerman som Bill, Storm Reid som Riley, Merle Dandridge som Marlene, Jeffrey Pierce som Perry, Lamar Johnson som Henry, Keivonn Woodard som Sam, Graham Greene som Marlon, Elaine Miles som Florence og Ashley Johnson og Troy Baker.

ANNONCE
Trailer: The Last of Us
Del

Seneste nyt

Annonce