Connery

Trailer: The Boys - Sæson 3

Billy Butcher og resten af banden er tilbage for at tage kampen op mod de korrupte superhelte

Langt om længe er The Boys klar med den officielle trailer til den tredje sæson af Eric Kripkes, Seth Rogen og Evan Goldbergs superhelteserie, hvor både vold, humor og tragedie er skruet en tand op. 

The Boys - S3 - Trailer

Den nye sæson byder blandt andet på en spændende tilføjelse til castet, nemlig Jensen Ackles (Supernatural), der har fået rollen som Soldier Boy. 

I tredje sæson af The Boys er tiden blevet skruet et år frem: Efter afslutningen af 2. sæson, har Homelander fået håndjern på, mens Billy Butcher er begyndt at arbejde for regeringen - under Hughies ledelse. 

Men både Butcher og Homelander har svært ved at lade deres verden sygne hen i ro og fred, så da drengene opdager et mystisk anti-super våben, sender det dem direkte i krig mod de etablerede 'helte'.

ANNONCE
The Boys - Sæson 3 - Prime Video - Trailer: The Boys - Sæson 3 The Boys - Sæson 3 - Prime Video

Foruden tilføjelsen af Ackles, vender Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Laz Alonso og alle de øvrige originale skuespillere tilbage til serien. 

Tredje sæson af The Boys lander til streaming på Prime Video den 3. juni 2022, hvor de første tre afsnit premieres, mens det resterende af sæsonen lander et afsnit af gangen, hver fredag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt