Connery

Trailer: She-Hulk Attorney at Law

Marvels advokatserie er spækket med cameos fra helteuniverset

Marvel Studios havde travlt under Comic Con 22, for ved siden af Kevin Feiges forklaringer om Marvel-universets 5. og 6. fase og afsløringen af kommende Avengers-film(flertal), var der også et par trailere at dele ud. 

Den mest ventede var selvfølgelig Black Panther 2: Wakanda Forever - men også Marvels Disney+ serier kom til orde. 

She-Hulk: Attorney at Law sætter fra land som en advokatserie i superhelteuniverset, med MCU's inkarnation af She-Hulk, Jennifer Walters. 

ANNONCE
She-Hulk: Attorney at Law - Comic Con Trailer

Den kommende super-advokat får i løbet af serien kyndig Hulk-vejledning af Bruce Banner i hulk-form, men Banner (Mark Ruffalo) er ikke eneste gensyn fra Marvels film og serier. 

I Comic Con traileren får vi blandt andet et kig på Emil Blonsky (Abomination) og hans fighting-makker Wong (Doctor Strange), men deres komiske show-up overskygges totalt af en anden advokat - ingen ringere end Matt Murdock aka Daredevil. 

Daredevil havde i øvrigt et større fokus i Marvels præsentation. Marvel-chef Kevin Feige kunne afsløre, at Charlie Cox vender tilbage til sin rolle som Daredevil i serien Daredevil: Born Again - den kommende serie samler op på Netflix/Marvel-serierne, der nu er rykket over på Disney+. 

She-Hulk: Attorney at Law får premiere på Disney+ den 17. august 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt