Connery

Trailer: PlayStations næste Spider-Man spil nærmer sig

Spider-Man 2 har fået et sin "tv-reklame"

En ting er meget typisk for de helt store AAA-spiltitler: Du kan være sikker på, at der bliver reklameret for dem - og du kan næsten også være sikker på, at der kommer en eller anden live-action trailer, der er så poleret og uden for reelle gameplay-agtige rammer, at selv folk der ikke har nogen som helst forventninger til et givent spil, kan blive draget af det. 

Sådan så vi det senest for Microsoft og Bethesdas store udgivelse Starfield, der fik en live-action trailer, som på ingen måde lignede selve spillet - men sådan ser det ikke helt ud til at være for det kommende Marvel's Spider-Man 2, der allerede den 20. oktober lander eksklusivt til PlayStation 5. 

TV-spottet for Marvel's Spider-Man 2 er godt nok heller ikke sammensat af reelt gameplay, men animationerne og bevægelserne i traileren for det kommende spil, ligner meget noget af det, som vi har set i de to foregående, prisbelønnede spil i serien. 

ANNONCE
Marvel's Spider-Man 2 - Be greater together.
?si=QEG_DPfsn749UaKX

I Marvel's Spider-Man 2 samles der op på vores to Spider-Men, Peter Parker og Miles Morales, der begge havde hver deres spil, for nu at teame op, i en kamp mod at stoppe nye fjender fra at smadre deres elskede New York. 

Det kommende spil lader gamere spille som både Miles Morales og Peter Parker, og har indtil videre teaset notoriske spider-fjender som både Kraven The Hunter - og som i klippet herover: Venom. 

Tjek det ud - jeg vender tilbage med en anmeldelse af spillet, op mod udgivelsen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce