Connery

Trailer: Peter Pan og Wendy

Her er første trailer til Disneys live-action Peter Pan

Disney+ lancerer snart en live-action genindspilning af J.M. Barries roman og den elskede animerede klassiker fra 1953: Peter Pan!

Filmen vil være tilgængelig på streamingtjenesten fra den 28. april 2023. "Peter Pan & Wendy" er instrueret af David Lowery (The Green Knight, Pete's Dragon), 

Handlingen følger Wendy Darling, en ung pige, der ønsker at undgå at blive sendt på kostskole. Hun møder Peter Pan, en dreng, der nægter at blive voksen, og sammen med hendes brødre og feen Klokkeblomst, drager de til den magiske verden, Neverland. Her støder de på den onde piratkaptajn, Captain Klo, og resten af historien kender de fleste vel..

I rollen som Wendy ses Ever Anderson (Resident Evil: The Final Chapter), mens Alexander Molony (The Reluctant Landlord) spiller Peter Pan. Jude Law har fået rollen som Kaptajn Klo. 

Resten af rolleslisten er besat af blandt andet Yara Shahidi, Jim Gaffigan og Alan Tudyk. 

David Lowery udtaler i forbindelse med afsløringen af filmen: "Vi ønskede at skabe en film med 'Peter Pan & Wendy', der ærer både J.M. Barries originale tekst og Walt Disneys animerede adaption. Vi ønskede at give vores fortælling følelsesmæssig ægthed, et åbent hjerte og en stor længsel efter eventyr. Hundredvis af utrolige kunstnere har arbejdet i mange år på at bringe denne film til skærmen. Jeg glæder mig til, at publikum kan se deres arbejde, tage med på denne rejse og opdage en tidløs historie fra en ny synsvinkel."

Peter Pan & Wendy får premiere på Disney+ den 28. april 2023. 

ANNONCE
Peter Pan & Wendy
Del

Seneste nyt