Connery

Trailer: Nikolaj Coster-Waldau er på grønlands-ekspedition i Against The Ice

Netflix' engelsksprogede spillefilm er baseret dansk bog

Danskervinklen har uden tvivl været i spil, når det kommer til forventningerne om filmatiseringen af bogen Tomandsfærd, der om et øjeblik får premiere på Netflix. 

Against The Ice tager seeren med tilbage til 1909, hvor en en dansk arktisk ekspedition, ført an af kaptajn Ejnar Mikkelsen (Coster-Waldau) tog til det nordøstlige Grønland, for at modbevise en amerikansk hypotese, om at Grønland var delt op i to individuelle stykker land.

Tag et kig på traileren med en uges løbetid til premieren på streamingtjenesten. Traileren ridser 'Against The Ice' op som en knugende survival-fortælling, der samtidig krydres af de geopolitiske spændinger, der eksisterede på tidspunktet. 

ANNONCE
Gisli Orn Garoarsson som Jørgensen og Charles Dance som Neergaard i Against the Ice. Foto: Lilja Jonsdottir/Netflix © 2022. - Trailer: Nikolaj Coster-Waldau er på grønlands-ekspedition i Against The Ice Gisli Orn Garoarsson som Jørgensen og Charles Dance som Neergaard i Against the Ice. Foto: Lilja Jonsdottir/Netflix © 2022.

Nu får den danske fortælling altså en storslået premiere på engelsk, og foruden at bringe den danske historie i front, byder filmen også på et "far og søn"-gensyn mellem Charles Dance og Nikolaj Coster-Waldau, der henholdsvis spillede Tywin og Jaime Lannister i HBO's hitserie Game of Thrones.

Against The Ice får premiere på streamingplatformen Netflix 2. marts 2022. 
Se traileren her: 

ANNONCE
'Against The Ice'
Del

Seneste nyt

Annonce