Connery

Trailer: Master of None tager en ny retning i sæson 3

Aziz Ansari træder tilbage

Master of None - Aziz Ansaris begavede Netflix-komedie tog en pause, da Ansari anklaget for krænkende adfærd, i kølvandet på MeToo-bølgen i 2017.

Siden da er Aziz dog vendt tilbage til overfladen, og virker til at være nogenlunde tilgivet for sin adfærd - i hvert gav Netflix plads til et nyt one-man show i 2019. 

Siden da har rygterne længe svirret om en kommende sæson 3 af Master of None - den blev bekræftet i 2020 - og har nu fået sin første trailer, med lidt af en surprise.

Tredje sæson af Master of None bærer undertitlen: Moments in Love, og brækker væk fra fortællingen om Ansaris karakter, for i stedet at fokusere på forholdet mellem Aziz' veninde Denise (Lena Waithe) og hendes partner Alicia (Naomi Ackie). 

ANNONCE
Lena Waithe, Aziz Ansari og NAomi Ackie - Foto: Cian Oba-Smith/Netflix - Trailer: Master of None tager en ny retning i sæson 3 Lena Waithe, Aziz Ansari og NAomi Ackie - Foto: Cian Oba-Smith/Netflix

Om Ansari overhovedet popper op i den nye sæson, der spænder over fem afsnit, vides ikke - men han er dog prominent tilstede som instruktør og tekstforfatter i samspil med Lena Waithe.

Master of None sæson 3 har premiere på Netflix den 23. maj 2021. 

Master of None S3 trailer
Del

Seneste nyt

Annonce