Connery

Trailer: Frasier er tilbage!

Kelsey Grammer er tilbage i forsættselsen af den populære spinoff til Sams Bar.

Skyshowtime har annonceret, at den ikoniske serie "Frasier" er tilbage. De første to afsnit vil kunne streames eksklusivt på tjenesten fra den 3. november, med nye afsnit hver fredag.

Kelsey Grammer vender tilbage
Serien byder igen på Kelsey Grammer i rollen som den elskede radiovært og psykiater Frasier Crane. Den nye serie, der består af 10 afsnit, er optaget live med publikum i Paramount Studios i Los Angeles og følger Frasier, der vender tilbage til Boston for at starte et nyt kapitel i hans liv.

Nye og gamle ansigter
Ud over Grammer ser vi også Jack Cutmore-Scott i rollen som Frasiers søn Freddy og Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamle collegekammerat, nu universitetsprofessor Alan. Toks Olagundoye ses i rollen som Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, mens Jess Salgueiro spiller Freddys roomie Eve og Anders Keith Frasiers nevø David.

Skaberne bag
Serien er skabt af manuskriptforfatterne Chris Harris ("How I Met Your Mother") og Joe Cristalli ("Life in Pieces") med Kelsey Grammer, Tom Russo, og Jordan McMahon som executive producere. De to første afsnit er instrueret af den legendariske instruktør James Burrows, der tidligere har arbejdet med den originale "Frasier"-serie samt andre hits som "Cheers", "Will & Grace" og "Dear John".

30-års jubilæum og rekordholder
I år er 30 år siden den originale "Frasier" havde premiere. Den originale serie har vundet 37 Emmy-priser og har modtaget 107 nomineringer, hvilket gør den til den komedieserie, der har vundet flest Emmy-priser nogensinde.


Den nye "Frasier"-serie vil kunne streames på Skyshowtime fra den 3. november. Den originale serie er også tilgængelig på streamingtjenesten.

ANNONCE
Frasier - Trailer
?si=zwfu1Eg6dCALFr2o
Del

Seneste nyt

Annonce