Connery

Trailer: Foo Fighters horror-komedie Studio 666

Ren rock'n'grohl!

Dave Grohl og Foo Fighters har gennem tiden været garant for underholdende historier gennem deres musikvideoer, og nu er de klar med deres egen film - ikke en dokumentar eller biografi: En horrorkomedie.

Rockbandets fællestræk med Jack Black og Kyle Gass' Tenacious D er hel tydeligt, gennem traileren til filmen Studio 666, der emmer af den der helt specielle humor, som man ofte har oplevet fra Dave Grohl, når han har gæstet Jack Blacks musiske og filmiske manier. 

Med Studio 666 har Jack Black dog ikke været omkring produktionen - i stedet er filmen instrueret af BJ McDonnell, der er bedst kendt for at være kameraman i gyserfilm (The Nun, The Curse of La Llorona, American Horror Story m.fl.)

Studio 666 er en meget humoristisk gyser, med et plot der svæver omkring bandet, der arbejder på deres 10. album. For at gøre albummet færdigt flytter de ind i et mansion for at optage - uden at vide, at kælderen i det mansion har været brugt til satanistiske riutaler. Pludselig er der dæmoner på spil. 

Foo Fighters spiller selv hovedrollerne som bandet, og blandt andet Jenna Ortega, Will Forte og Jeff Garlin er med i Foo Fighters wacky fiktion. 

Tjek traileren til Studio 666 her:

ANNONCE
Studio 666 - Trailer
Del

Seneste nyt