Connery

Trailer: Boy Swallows Universe

Dreng forsøger at redde sin narkofamilie i den australske underverden

'Boy Swallows Universe' er titlen på den kommende miniserie, baseret på bogen af samme navn, fra den populære australske forfatter Trent Dalton. 

Den kommende serificering af bestselleren er en episk coming-of-age fortælling der tager afsæt i 1980'ernes Brisbane, hvor heroin-bølgen er på sit højeste. 

Eli Bell forsøger at navigere mod at blive en god mand, alt imens han forsøger at "redde" sin familie, der består af en forsvunden far, misbruger-mor, en stedfar der pusher heroin og en stum bror. Nå ja, og en kendt forbryder som babysitter. 

Ikke underligt, bliver Eli kastet ud på dybt vand i den australske underverden, hvor det er en nødvendighed at blive hurtig voksen.

ANNONCE
Travis Fimmel og Phoebe Tonkin som Lyle og Frances - Foto: Netflix - Trailer: Boy Swallows Universe Travis Fimmel og Phoebe Tonkin som Lyle og Frances - Foto: Netflix

Miniserien produceres af Joel Edgerton, der nok er bedst kendt for at spille "Onkel Owen" i Star Wars prequel-universet. Men Edgerton er altså ikke både en populær skuespiller, han har efterhånden flere filmskaber-roller på CV'et. 

Serien er besat af et flot cast af australske skuespillere, der foruden Felix Cameron og Zac Burgess i rollen som Eli, tæller Travis Fimmel (Vikings) som stedfar Lyle, Phoebe Tonkin (Vampire Diaries) som Frances Bell og Simon Baker (The Mentalist) som den tabte far Robert. 

Boy Swallows Universer får premiere på Netflix 11. januar 2024

ANNONCE
Boy Swallows Universe - Trailer
?si=gg8IyEyyK5q7OXhq
Del

Seneste nyt