Connery

Trailer: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Kang the Conqueror og MODOK gør livet svært i Ant-Mans tredje film

Den tredje Ant-Man film bliver startskuddet for Marvel-universet i 2023, og alt tyder på at Ant-Man and the Wasp: Quantumania, for alvor bliver startskuddet for den nye "big bad" i Marvel-universet: Kang the Conqueror.

Kang (Jonathan Majors) har været på vej til MCU længe, og vi lærte ham først lidt at kende i Disney Plus-serien Loki i 2021 - hvor 'He Who Remains' (også Jonathan Majors), blev introduceret som Kang-varianten, der sammen med Loki lukkede op for tidslinjerne og satte gang i det virvar af multiverser, som vi siden har set i seneste Doctor Strange og Spider-Man film.

I Ant-Man Quantumania flettes Multivers-idéerne sammen med Ant-Mans kvanteteknologi, når eventyret trækkes ned i sub-atomisk størrelse, hvor et ukendt univers lurer - med en tydeligvis slem Kang-variant som den store udfordring.

Vi ved allerede fra Marvels annonceringer, at der flere film længere henne kommer en Avengers: Kang Dynasty film, som formentlig startet kulminationen på en heftig infight, mod ting der sættes i scene, når Ant-Man 3 lander i biograferne den 16. februar 2023. 

Se den nye trailer her:

ANNONCE
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Del

Seneste nyt