Connery

Træt af at vente på Diablo 4? Tjek traileren til Wolcen, der lige er udkommet

Fransk action-RPG er klar til verden

Mens kongen af action-RPG spil, Diablo, lader meget vente på sig, med det kommende fjerde spil i serien, er der masser af plads til, at andre spiludviklere forsøger sig med genren. 

Indtil nu har Path of Exile vist sig at være det mest holdbare alternativ, men en ny titlen fra et lille fransk spilstudie, laver lige nu store bølger i farvandet. 

Wolcen_ Lords of Mayhem, som det hedder, ligner nemlig på alle ledder og kanter, det næste vi kunne håbe på - indenfor, især, den grafiske retning af genren. 

Wolcen er en gennemgående fantasy hack'n'slasher, der tager en række af de vigtigste gameplay-elementer i genren med sig, og samtidig lover  en indlevende oplevelse, når det kommer til selve handlingen, der er bygget op omkring en gennemarbejdet lore, med både cut-scenes og andre overraskelser i tasken. 

Mekanisk er der et stort fokus på både multiplayer og co-op, loot, kampsystemer og avancerede skill-trees, hvilket ærligt talt lyder som noget, der burde være for de fleste Diablo-fans. 

Dedikerede fans af genren har længe kendt til det opkommende spil, der også har været tilgængelig som early access op til nu. Spillet blev først annonceret under kodenavnet Umbra, tilbage i 2015, og efter 5 års udvikling og fintuning, er tiden moden til den officielle lancering, der står for døren: 13. februar 2020 på Steam

ANNONCE
Wolcen - Lords of Mayhem release trailer

Vi har endnu ikke selv sænket for mange timer i spillet, så tag det mere som en teaser, en en dedikeret anbefaling.

Spillets anmeldelser på Steam er kategoriseret som "Flest positive", baseret på godt 9.000 spilleranmeldelser på platformen - primært baseret på early access variationen, så det lover godt - so far. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce