Connery

Track72 i vega

Fotos: Anette Karlsen, www.anette-k.dk Track72 fyrede op under pladespillere og publikum. Desværre var der ikke folk nok til at fuldende oplevelsen.

Med stjernes forsinkelse tog Track72 plads bag sit alter, med sig på scenen var Stunn Gunn på trommer, Abdullah S på keyboard og Peder på pladespiller. Gruppen lagde ud med at køre lidt blandet lyd, men da 'Two Park' fra albummet 'Rockin' blev sat i rotationer, fulgte stemningen, og en del fjolletobak, med. Herefter fulgte en kortere præsentation af folket på instrumenterne, og så blev det WildChild's tur til at entrere scenen omkring kl 22. WildChild og TueTrack er blevet nære samarbejdspartnere, og WC snakkede så langt, som at overveje at lære dansk, når han nu alligevel var her så meget, til stor begejstring for de fremmødte.
ANNONCE
Track72 i vega
De to første tracks er deciderede OldSchool, for at komme tilbage til roden af hiphoppen, og en yderst koncentreret TueTrack fik hevet noget fed lyd ud af rillerne på lakskiverne. Det første 'Get Up!' var tydeligvis for at få gang i et halvt fyldt/halvtomt Vega, som delvist stod og summede lidt nede bagved. Foran scenen var der nogenlunde pakket, men det var stadig til at komme til, så der var lidt at arbejde med for WildChild & Co. Under 3. nummer kom der dog gang i folk og fæ, da først WildChild og efterfølgende TueTrack insisterede på at 'let's take it back to the old school', ved at breake og brække på scenen. Begge var lidt rustne, men det var til store bifald fra publikum, og det morede uden tvivl også dem selv at skulle sætte gang i det på denne måde. Herefter var der gang i publikum, og WC var god som frontfigur, og holdt publikum godt i gang. Det var dog stadig et problem, at det kun var den massive gruppe foran scenen, som bevægede parerede de ordrer, som blev givet fra scenen, mens resten af salen blot stod og nikkede lidt eller hang ved væggen. Ydermere hjalp det ikke synderligt, at dele af den forreste besætning var 16-årige tøser, som ikke anede hvem det var der spillede, men som dog havde fornemmet, at der var én, som hed Tue... Efter der var blevet breaket, hev WC et ekstra kort op ad lommen, da han fra hjørnet af scenen afbrød J-Ro fra Alkaholiks i sit drikkeri, og hev ham på scenen, hvor det blev til flere numre. Det hjalp lidt på resten af salen også, men der var stadig ligeså mange mennesker i baren og lobbyen, som massen up front foran scenen.

Efterfølgende kom Percee P. også på, og hele aftenen kørte showet ganske smurt. Lyden i Vega var som altid i top, og Track72 havde valgt en god playliste denne aften. Eneste man kunne ønske for drengene er, at der fremover vil være fyldt de steder de kommer, om det så må være i mindre sale. Til sådan et bal, er man aldrig irriteret over at stå lidt mast, hvis stemningen blot følger med.
ANNONCE
Track72 i vega
Bonus: Efter sin optræden var Percee P. hurtig til at udnytte klumpen foran scenen, og fik fat i en pose med sit seneste albums, som blev solgt direkte fra scenekanten. Her fik players som bitches mulighed for lige at trykke stjernens næve, og eventuelt lægge lidt kontanter i hånden på manden i bytte for en signeret skive.

Big Up's til Track72 & Entourage!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce